Georgia

Auringonlaskuja maailmalta – Instagram Travel Thursday

| Lukuaika 2 min

En ole kuluneella viikolla instragrammaillut, joten kaivoin kuva-arkistoistani auringonlaskukuvia eri puolilta maailmaa. Tämä ensimmäinen kuva on Isla Mujeresin saarelta, joka sijaitsee Cancunin lähellä Meksikossa. Menopaluulennot vuonna 2005 Frankfurtista Cancuniin maksoivat 199 e, joten tarjoushaukalle matkaanlähtö oli selviö.

Tämä auringonlaskukuva on vuodelta 2008 Thaimaan Pattayalta (Äkkilähtö Pattayalle). Reissausta ja ruokaa -blogin mukaan Pattaya ei kelpaa rantalomailuun, mutta olen hieman eri mieltä. Täydelliset rannat löytyvät vajaan tunnin venematkan päästä ja hinnat ovat puolet Phuketiin verrattuna.

Tämä auringonlaskukuva on kesältä 2009 Sevastopolista Krimiltä Ukrainasta. Ukrainan lentoyhtiöllä oli hyviä matkamessutarjouksia 250 e Krimille, mutta matkustusajankohta oli valitettavasti vain toukokuun loppuun asti.

Phuketin Nai Harn -ranta uudenvuodenaattona 2009.

Boracay, Filippiinit, tammikuu 2010. Olisitko tiennyt missä nämä kuvat on otettu jos en olisi kertonut?

Tämä ei olekaan auringolasku jos tarkkoja ollaan, vaan auringonnousu. Paikka on Tbilisi Georgia vuonna 2012.

Tämä kirjoitus liittyy Instagram Travel Thursdayhin, joka on viikottainen kokoelma blogipostauksia, ja tempauksen tarkoituksena on vahvistaa Instagramia matkainspiraation ja -tiedon levittämiskanavana, ja tuoda esille Instagramin matkailueksperttejä. Järjestäjien blogit Suomessa ovat Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Running with Wild Horses.