La Laguna

La Laguna, Teneriffa 27.10.2014

| Lukuaika 2 min
La Laguna, Teneriffa

Plaza del La Concepcion -aukio San Cristobal La Lagunan historiallisessa keskustassa. La Concepcion -kirkko on peräisin vuodelta 1511 ja sen 28 m korkea torni 1600-luvun lopulta.

La Laguna, Teneriffa

Satuin taas olemaan paikalla iltapäivällä, jolloin kirkko ja kirkontorni ovat kiinni. Aukioloajat lienevät arkisin klo 8.30-13.30 ja 18-20.30. Ehkä kolmas kerta toden sanoo.

La Laguna, Teneriffa

La Concepcion -aukiolta alkava katu vasemmalla on Calle Capitan Brotons ja oikealla Calle Obispo Rey Redondo.

La Laguna, Teneriffa

Concepcion-kirkon pääsisäänkäynnin puolella oleva palmujen reunustama aukio on nimeltään Plaza Doctor Olivera.

La Laguna, Teneriffa

Paavi Johannes Paavalin II:n kaksimetrinen pronssipatsas Doctor Olivera -aukiolla. Puolalainen Karol Jozef Woytula oli paavi vuosina 1978-2005.

La Laguna, Teneriffa

Veistos esittää paavia siunaamassa kanarialaisiin perinneasuihin pukeutunutta tyttöä ja poikaa.

La Laguna, Teneriffa

Maalaus Concepcion-kirkon ulkoseinässä.

La Laguna, Teneriffa

Palacete de Rodriguez de Azero -rakennuksessa Adelantado-aukion lähellä on viihtyisä L’amuse bouche -kahvila-ravintola, jossa kävin kahvilla. Kiinnostava lounasmenukin oli tarjolla, mutta olin jo syönyt muualla.

La Laguna, Teneriffa

Barraquito on erittäin suosittu kahvi Teneriffalla ja Kanariansaarilla, mutta kokeilin sitä vasta nyt ensimmäistä kertaa. Barraquito sisältää kahvia, kondensoitua maitoa, maitoa, kanelia, sitruunaa ja likööriä. Hyvää oli, mutta oliko hieman liian makeaa? Täytyy kokeilla vielä uudestaan. Yllättävän edullista, samanhintaista kuin tavallinen maitokahvi eli noin 1-1,50 euroa/kuppi.