olutfestivaali

Olutfestivaali ja jalkapallo-ottelu, Santa Cruz de Tenerife

Santa Cruzin olutfestivaali, Teneriffa

Päättyneenä viikonloppuna Santa Cruzin keskustan Alameda del Duque -puistossa vietettiin olutfestivaalia ja sunnuntai-iltana paikallisella jalkapallojoukkueella CD Tenerifellä oli kotiottelu. Osallistuin molempiin tapahtumiin.

Santa Cruzin olutfestivaali, Teneriffa

Paikallinen olutyhtiö Dorada viettää 75-juhlavuottaan ja olutfestivaalilla tarjottiin tuoretta varta vasten festivaalia varten valmistettua olutta. Minusta erikoisolut ei ollut tavallista Doradaa parempaa.

Dorada-panimo järjestää tututustumiskäyntejä ja saattaa olla, että osallistun vielä sellaiselle.

Paikallisista juomista suosikkini ei ole olut, vaan tinto de verano, jota minulla on nytkin jääkaapissa. Kesäviini on punaviinin ja limsan sekoitus.

Santa Cruzin olutfestivaali, Teneriffa

Sisäänpääsy oli 1 e ja oluet 1-1,50 e.

Santa Cruzin olutfestivaali, Teneriffa

Näyttelyssä karnevaalien aikaisia olutpulloja. Teneriffan karnevaalit ovat maailman toiseksi suurimmat ja ne järjestetään vuosittain helmikuussa.Santa Cruzin olutfestivaali, Teneriffa

Tapaksia oli myös myynnissä runsaasti, noin 2 euroa/kpl.

CD Tenerife, Santa Cruz de Tenerife

Lauantaina katsoin yhdessä lähibaarissa televisiosta El Clasicon eli FC Barcelonan ja Real Madridin kohtaamisen, jonka Real Madrid voitti 1-3. Baarin latinalaisamerikkalaisenemmistöinen asiakakunta selvästi kannatti Realia.

Sunnuntaina kävin katsomassa jalkapallo-ottelun Santa Cruzin Heliodoro Rodriguez Lopez -stadionilla, joka sijaitsee kilometrin päässä majapaikastani Pension Milemasta.

CD Tenerife, Santa Cruz de Tenerife

CD Tenerife pelasi FC Barcelonan B-joukkuetta vastaan eli kyseessä oli toiseksi korkeimman sarjatason ottelu (Liga Adelante). Ennakkoasetelma oli sellainen, että Teneriffa rämpii sarjassa hännillä ja valmentajaa uhkaa erottaminen.

Otteluun oli tarjolla 15, 28 ja 37 euron lippuja. Ostin 28 euron lipun, jolla sain hyvän paikan läheltä keskiviivaa keskikorkeudelta.

CD Tenerife, Santa Cruz de Tenerife

Teneriffa voitti 2 – 0 ja ottelu vaikutti minusta ihan hyvätasoiselta. Toinen maali olisi mielestäni pitänyt ilman muuta hylätä hyökkääjän käsivirheen vuoksi.Pärjäisivätkö muuten Suomen veikkausliigan joukkueet Espanjan ykkösdivarin joukkueille?

CD Tenerife, Santa Cruz de Tenerife

Ottelua oli katsomassa 9062 henkilöä.

CD Tenerife, Santa Cruz de Tenerife

Youtubesta löytyy vajaan kuuden minuutin virallinen kooste ottelusta.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *