VW Up

Laitoin VW Upin vuokralle GoMoreen

Blogikirjoitus sisältää kutsulinkin, jolla saa 20 euron alennuksen ensimmäisestä GoMore-vuokrauksesta.

Peruin Volkswagen Upin myynnin, ja laitoin sen vuokralle GoMoreen.

VW Up Romaniassa Transalpinan alussa
VW Up! pesulassa Romaniassa Transalpinan alussa vuonna 2023.

GoMore on niin sanottu vertaisvuokrauspalvelu eli sinne voivat palvelun käyttäjät laittaa vuokrattavaksi omia autojaan siksi ajaksi kun ei autoa itse tarvitse. Auton tarjoaja voi olla yksityinen henkilö tai yritys. Itse olen mukana yksityisenä henkilönä.

Rekisteröidyin GoMoreen 7.3.2024 ja ilmoitin saman tien halukkuudestani Keyless-asennukseen. Keyless-asennus tehtiin 12.3.2024.

Keyless tarkoittaa järjestelmää, jossa auton ovet voidaan avata ja sulkea puhelinsovelluksella ilman avainta. Keylessin avulla auto voidaan vuokrata kätevästi ilman vuokranantajan ja asiakkaan tapaamista. Asiakas valokuvaa auton sovelluksen ohjeiden mukaan vuokrauksen alussa ja lopussa.

Vuokraus on alkanut lupaavasti. Up on parhaillaan muutaman päivän vuokrakeikalla, ja maaliskuussa vuokrapäiviä kertyy 8,5 vrk. Vuokratuloja saan näistä vuokrauksista noin 195 euroa eli vuokrapäivää kohti noin 23 euroa.gomore_vw_up

Yllä on kuvakaappaus autoni GoMore-vuokraussivulta. Minimi yhden vuokrauksen kesto on 1 tunti ja maksimi 30 päivää. Hinnoittelussa olen hyödyntänyt GoMoren suosituksia, ja käytössä on myös dynaaminen hinnoittelu.

Upin vuokrauskalenterissa vuorokausivuokra nyt tarkistettuna on tyypillisesti 25 euroa, maksimissaan joinakin viikonloppuina 39 euroa. Nämä ovat vuokrausasiakkaan maksamia vuokrahintoja eli niistä vähennetään GoMoren provisio 25 %.

Keylessistä veloitetaan ensimmäisen kuukauden jälkeen 25 e/kk, mutta sen käyttö kannattaa ilman muuta, saa enemmän vuokrauksia vähemmällä työllä.

Hinnoittelussa on myös automaattiset alennukset eli kun vuokraa pitemmäksi aikaa, vuokrahinta päivää kohti laskee huomattavasti.

Päivän vuokra sisältää esim. 200 km, lisäkilometrejä voi ostaa esim. hintaan 0,17 e/km. Vuokrahinta ei tietenkään sisällä polttoainetta eli asiakas tankkaa sen verran kuin käyttää bensaa.

GoMoren provisiolle saa sikäli vastinetta, että vuokrauksien aikana on käytössä GoMoren laaja kaskovakuutus, omaa kaskoa ei tällöin tarvitse käyttää. Yritysvuokranantajat käyttävät omaa kaskoaan, jolloin GoMoren provisio on alempi eli 15 %.Vuokrausasetuksissa olen sallinut pikavarauksen ja ulkomailla ajamisen (Euroopan talousalue ja Sveitsi). Pikavaraus tarkoittaa, että varaaja saa hyväksyvän vastauksen vuokraukseensa tarvitsematta odottaa vuokranantajan vastausta.

Yleensä tarjoan myös toimitusmahdollisuutta lisähintaa vastaan. Tällöin asiakkaan ei tarvitse hakea autoa parkkipaikaltani Tampereen Lielahdesta, vaan vien auton asiakkaan osoitteeseen, ja noudan sen vuokra-ajan päättyttyä. Ensimmäinen vuokraus toimituksella on jo tehtynä.

GoMore-kutsulinkkini – saat tämän linkin kautta 20 e alennuksen ensimmäisestä GoMore-vuokrauksesta, ja minä ansaitsen myös 20 e.

VW Up GoMore-vuokrauksessa.

Pystyn tarjoamaan Upin vuokralle milloin tahansa, koska hankin toisen auton taksikäyttöön. Taksiautolla pystyn ajamaan myös yksityisajoja, mutta verotuksen kannalta minun kannattaa ajaa yksityisajot Upilla silloin kun se ei ole vuokrakeikalla.

Reissuesan taksi Toyota Camry Hybrid 2020.

Reissuesa.fi | Ryhdyin taksinkuljettajaksi ja taksiyrittäjäksi

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *