retkiluistimet

Ostin retkiluistimet ja kävin kokeilemassa Ylöjärven Keijärvellä

Kävin joskus tammikuun alussa Näsijärvellä Tampereella kokeilemassa luistelua jääkiekkoluistimillani, mutta totesin ne niin surkeiksi, etten niitä enää tule käyttämään. Luistimet painoivat nilkat kipeiksi saman tien.

retkiluistimet

Eilen sitten lopulta sain ostettua retkiluistimet. Minulla oli jo valmiina hyvät hiihtomonot (suksia en omista, ei köyhällä ole kaikkeen varaa :)), joten ostin Prismasta retkiluistimet ja niihin siteet monoille. Hinnaksi tuli yhteensä 99,90 euroa, josta Trekker-luistimien osuus oli 45 euroa. Luistimen terän pituus on 46 cm ja leveys 1,5 mm. Myyjä laittoi siteet kiinni 10 minuutissa.

Ylöjärven Keijärvellä ei voinut eilen luistella kuin ihan lyhyellä matkalla ja siinäkin oli melko lumista. Sen verran kuitenkin, että pystyin kokeilemaan luistimiani. Heti huomasi, että liukuvat jäällä paremmin kuin hokkarit. Rullaluistelusauvat soveltuivat hyvin jäällekin.

Radalla oli traktori auraamassa, mutta työ oli pahasti kesken ja minua kiellettiin menemästä lähellekään traktoria, kuulemma todella vaarallista kun jäätä lentelee.

Keijärven retkiluisteluradan löytää laittamalla navigaattoriin osoitteeksi ’Loilantie 8, Ylöjärvi’. Tätä rataa ja myös Näsijärven rataa Tampereella ylläpitää Hiking Travel, Hit Ky. Ratojen kuntoa päivitetään Facebook-sivulle. Viikonloppuisin on myös luistinvuokrausta.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *