panajachel

Panajachel, Guatemala 30.3.2013

Panajachel, Guatemala

Tulin Panajacheliin pikkubussilla Antiguasta. Bussin lähtö viivästyi osaltani 55 minuuttia, olin viimeinen joka noudettiin hotellilta. Bussi oli ilmastoimaton ja maksoi 7,50 e. Etuikkunat pidettiin auki, joten kuumuudesta ei tarvinnut kärsiä. Reitillä oli huikeitakin vuoristomaisemia, mutta en voinut ottaa kuvia, vaan minun oli pidettävä mutkittelun vuoksi kiinni kojelaudasta.

Panajachel, Guatemala

Suunnittelin ottavani hotellin kahdeksi yöksi Panajachelista ja tekeväni seuraavana päivänä veneristeilyn kolmeen muuhun Atitlan-järven kylään. Kysyin seitsemästä hotellista yösijaa, useimmissa oli täyttä ja lopuissa hinnat olivat kaksinkertaiset LP:n tietoihin verrattuna. Mario’s Rooms kertoi, että 30 e on normaalihinta, pääsiäinen ei vaikuta (LP: 6-16 e).

Panajachel, Guatemala

Kävellessäni Panajachelin rantaa, huomasin sen olevan järkyttävän roskainen, joten enää ei tehnyt mieli jäädä Panajacheliin ollenkaan. Päätin, että jatkan vielä veneellä San Pedro La Lagunaan jos sopiva yhteys vielä löytyy ja sellainenhan löytyi. Noin puolen tunnin venematka maksoi 2,50 e.

Panajachel, Guatemala

Panajachelin rantaravintoloita. Musiikki soi rannalla kovaa ja muun muassa pikku pizzapaikkoja oli vähän väliä, mainostivat ”3 palaa 10 quetsalilla”, siis yhdellä eurolla.

Panajachel, Guatemala
Panajachel, Guatemala
Panajachel, Guatemala

Tästä lähti veneeni kohti San Pedro La Lagunaa.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *