Playa del Carmen 17-18.3.2013

Play del Carmen

Maanantaina Playa del Carmenissa oli noin 28 astetta ja aurinkoista.

Playa del Carmen, Meksiko

Sunnuntai oli pilvinen päivä, muutama pisara tuli vettäkin. Rannalla oli kuitenkin runsaasti porukkaa. Lentopallokenttiä on useita, tässä kuvassa pelataan viiden tähden hotelli Porto Realin kentällä.

Ajattelin kuvata huvikseni hieman videokuvaa, mutta Panasonicin näyttö alkoi heti välkkymään ja pimeni pian pysyvästi. Cancunissa kamera toimi vielä. Kyllä kamera kuvaa normaalisti eli kotioloissa voisi kuvata käyttäen tv:ä näyttönä. Takuu ei ole enää voimassa, joten saattaa olla, että kamera jää korjaamatta.

Telcelin liittymästäni loppui saldo kesken, vaikka siinä oli viikon datapaketti ja viikkoa oli vielä jäljellä. Liittymä lähetteli kymmeniä muistutuksia päivässä, että saldo on loppu. Datapaketista olin maksanut kaksinkertaisen hinnan, en osannut olla varuillani, että liittymäkaupoissakin huijataan.

Playa del Carmen, Meksiko
Playa del Carmen, Meksiko

Pelikaalit, lokit ja kalastusveneet, taustalla hotelli Porto Real.

Playa del Carmen, Meksiko

Pelikaani.Playa del Carmen, Meksiko

Vene pudotti sukeltajat rannan edustalle. Playa del Carmenissa vesi ei ole niin kirkasta kuin Cancunissa, mutta rantaan on helpompi mennä.

Playa del Carmen, Meksiko

Matkamuistomyymälä.

Playa del Carmen, Meksiko

Kuvausryhmä pääkatu Avenida 5:lla.

Playa del Carmen, Meksiko

Houkutteleeko komea intiaani silmälasiliikeeseen? Voi olla, tai sitten ohikulkijat kiinnitävä huomion vain intiaaniin eivätkä huomaa katsoa mahdollista hyvää tarjousta ollenkaan.

Playa del Carmen, Meksiko

Taustalla on Cozumelin laivoja. Jätän Cozumelin väliin ja käytän täten säästyneen ajan Belizen hyväksi eli pysähdyn sielläkin kunnolla muutamaksi päiväksi. Cozumel näyttää muuten olevan Finnmatkojen uutuuskohde.

Playa del Carmen, Meksiko

En käy Meksikossa inkarauniota katsomassa, mutta Guatemalan Tikalissa käynti on suunnitelmissa.Meksikon kulut

Olin 6 7 vrk Meksikossa, Cancunissa ja Playa del Carmenissa, kokonaiskuluiksi muodostui 39,85 34,90 e/vrk. Summaan on laskettu mukaan myös maastapoistumismaksu 16,50 e.

Reissuesan matkakuvat: Playa del Carmen

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *