Reissuesan katsotuimmat matkavideot TOP 5

1. Jaltan matkavideotani on katsottu 119 000 kertaa YouTubessa. Jalta on perinteinen rantakohde Mustanmeren rannikolla Krimillä eli alueella, jonka Venäjä miehitti Ukrainalta. Videon taustamusiikkina on onnistunut livenauhoitukseni haitarinsoittajasta Lenin-patsaan luona.

2. Teneriffan Playa de Las Teresitas -rannasta vuonna 2011 kuvaamaani videota on katsottu 87 000 kertaa.

3. Kolumbian Santa Martan videota on katsottu 48 000 kertaa.

4. Kuvasin tämän 5,5 minuutin videon Tayronan kansallispuistossa Kolumbian pohjoisrannikolla. Videota on katsottu 45 000 kertaa.

5. Koktebel-videota Krimiltä on katsottu 38 000 kertaa. Nyt kun katsoin videon, täytyy sanoa, että äänitys on epäonnistunut tuulen vuoksi ja asia pitäisi korjata taustamusiikin avulla. Sama koskee kyllä muitakin videoita. Nykyään minulla on videokamerassa tuulensuojalla varustettu lisämikrofoni.

Yli 150 HD-matkavideotani YouTubessa löytyvät kanavalta youtube.com/reissuesa. Videot ovat tyypillisesti parin-kolmen minuutin mittaisia.Nämä TOP 5 katsotuimmat videot oli kaikki kuvattu vuonna 2011. Tänä vuonna en ole kuvannut videoita ahkerasti, mutta muutamia kuitenkin. Yksi parhaista on mielestäni tämä Cayo Levantado -video Dominikaanisesta tasavallasta. Katsottu sitä on 26 000 kertaa.

Edit 6.3.2019: päivitetty katsomiskerrat ja sijoitukset

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *