Popayan, Kolumbia

Kaunis Popayan, Kolumbia 14-16.11.2011

Popayan-kuvat

Iglesia San Francisco

Yllä olevassa kuvassa on Popayanin Iglesia San Francisco eli San Fransisco -kirkko.

Puente del Humilladero

Näkymä Humilladero-sillalta (Puente del Humilladero) kohti Valencia-museota.

Reissuesan matkakuvissa on 25 Popayan-kuvaa, kuvattu videokameralla.

Popayan-video

Popayan on mielestäni kaunis ja viihtyisä kaupunki, muistuttaa jossain määrin Cartagenaa.Olen tähän Popayan-videoon tyytyväinen, tästä tuli paljon parempi kuin edellinen Cali-videoni. Satsasin enemmän myös ääneen, äänitin kirkoissa taustamusiikkia.

Videolla esiintyy valkoista kolonialistista arkkitehtuuria, kirkkoja, Juan Valdez -kahvila, ihmisiä ja eläimiä. Pyöräilevällä perheellä jokaisen pyörässä on istuin hauskasti aivan liian alhaalla.

Popayanin hostellit

Yövyin Hosteltrail.com -hostellissa (Carrera 11/Calle 4) kaksi yötä ja Hostel Caracolissa (Calle 4/Carrera 2) yhden yön, molemmissa oma huone jaetulla kylpyhuonella 28 000 pesoa eli 11 euroa.

Hosteltrail.com -hostelli järjestää mielenkiintoisia pyöräretkiä kuumille lähteille (40 000 – 45 000 pesoa, 16-18 e), mutta pelkäsin sadetta enkä lähtenyt retkelle. No ehkä sitten paluumatkalla Ecuadorista.

Reppu hajosiReppuni vetoketju hajosi Popayanissa ja yritin ensin korjauttamista. Löysin ”Clinica de Ropa”:n eli Vaateklinikan, mutta vetoketjun vaihtoa olisi pitänyt odottaa reilut kaksi päivää enkä saanut selville paljonko se kustantaisi.

Etsin reppua varten hakaneuloja tuntikausia, mm. tavaratalo Exitossa niitä ei ollut eikä apteekissa. Kangaskaupassa sitten lopulta tärppäsi. Tosin hakaneulat osoittautuivat niin heikoiksi ettei niillä tee mitään.

Mitä hakaneula on espanjaksi? Sanakirja.orgista kopsaamani ”imperdiples” ja ”alfilers de gancho” eivät kyllä tarkoita hakaneulaa, vaan jotain muita neuloja…

Tarkemmin katsottuna myös repun kantohihnat ovat repeämässä, täytyy katsella uutta reppua Ecuadorissa. Belkinin 40 euron repun piti olla kestävä, mutta eipä se kovaa käyttöä kestänyt kuin kuukauden.

Lävistin repun yläosan munalukolla ja sidoin virtajohdon repun ympärille, ja eikun leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä ;).

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *