Majoitus, Malaga

Saapuminen Malagaan 5.1.2013

Finnair

Tällä koneella lensin Helsingistä Malagaan lauantaina. Lento kesti vain reilut neljä tuntia kun lasketaan vain ilmassaoloaika. Paluumatka kestää sitten tunnin kauemmin mikäli olen oikein ymmärtänyt, johtunee tuulista.

Finnair

Finnair tarjoili koneessa vain pikku tapakset, joten iltayöstä piti vielä käydä grillillä. 1/2 kana, ranskalaiset, leipä ja limsa maksoivat 5,50 euroa, mistä annoksesta jäi vielä osa lämmitettäväksi seuraavana päivänä. Taksi Malagan kentältä asunnolle maksoi 20 e (10 e/hlö), matkaa on noin 10 km.

Malagan asunto

Asun Malagassa tässä, Calle Jeronimo Bobadilla 4, Residencia Malaga Backbackers. Etäisyyttä ydinkeskustaan eli vanhaankaupunkiin on reilut 3 km.


Näytä suurempi kartta

Malagan asunto

Näkymän Malagan asunnoltani kadulle kohti pohjoista, voi kyllä olla jokin muukin ilmansuunta, en ole vielä täysin orientoitunut.

Malagan asunto

Näkymän Malagan huoneestani kadulle kohti etelää.Malagan asunto

Huoneeni Malagassa on vaatimaton kuten kuvasta näkyy, mutta kyllä tässä pari kk menee, ei saa olla liian ronkeli. Yhteiset kylpyhuonetilat ovat parempikuntoiset, hohtavat uutuuttaan. Tyypilliseen espanjalaiseen tapaan lämmitystä ei ole, joten huoneessa on kylmä. Untuvapeitteen avulla yöllä ei palellu.

Malagan espanjan luokka

Tämä lienee espanjan luokkamme, ”pulpetit” ovat kyllä naurettavat. Koulun aloitamme maanantaina klo 10.

Malagan asuntola

Asuntolan yhteistiloja. TV-ruutu on kellertävä.

Malagan asuntola

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *