Saapuminen Panama Cityyn

Saapuminen Panama Cityyn 13.5.2013

Hospedaje Casco Viejo, Panama

Kuvassa vasemmalla on hotellini Panama Cityssä eli Hospedaje Casco Viejo.

Saavuin Panama Cityyn alkuillasta 10 tunnin bussimatkan jälkeen. Tämän reissun pisin bussimatka meni melko mukavasti, koska oli useampia taukoja. Lueskelin bussissa myös aika paljon edellisenä yönä ostamaani Lonely Planetin New York -opasta puhelimen ruudulta.

Huomasin, että Cable & Wirelessin Mas Movilin liittymääni oli ilmestynyt 3G, joten kävin heti bussiaseman kauppakeskuksessa ostamassa saldoa ja rajattoman nettiyhteyden viikoksi (5,35 USD). Bocas del Torossahan tuolla kortilla ei tehnyt mitään, siellä oli vain todella huonosti toimiva edge-verkko.

Paikallisbussien käyttö osoittautui yllättäen hankalaksi, LP:n ohjeet eivät olleet ajan tasalla. Ensinnäkään raha ei kelvannut ollenkaan ja toiseksi sopivaa yhteyttä oli vaikea löytää. Parin jonotuksen jälkeen sain ladattavan matkakortin ostettua (2 USD) ja siihen saldoa (3 USD).

Myyjä neuvoi, että Casco Viejoon (vanhaankaupunkiin) ei mene busseja, mutta Cinco de Mayoon asti pääsee. Kysymällä satunnaisen bussin luona selvisi, että se menee Cinco de Mayon kautta. Puhelimen navigaattorin avulla osasin jäädä bussista pois suunnilleen oikeassa paikassa.

Cinco de Mayosta oli melkein kaksi kilometriä kävelyä vanhaankaupunkiin, mutta sehän ei meikäläisen pikkurepun kanssa ole matka eikä mikään. Sain Hospedaje Casco Viejosta oman huoneen jaetulla kylppärillä, wlanilla ja aamiaisella 20 USD (15,50 e) hintaan.Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *