Fiesta, Kazan, Venäjä

Trans-Siperian automatka päättyi Kazaniin?

Fiesta, Kazan, Venäjä

Fiesta 13 nosturin huoltohallissa Kazanissa

Huollatin Fiestan eilen Kazanin Ford-huollossa. Nyt olisi aika jatkaa kohti Siperiaa, mutta saatan kääntyä takaisin länteen.

Kazanin iso TTS-huolto vaihtoi sytytystulpan, jonka huonolaatuinen bensa oli pilannut. Huollon mukaan minun pitäisi tankata vain Lukoilin asemilla, joilta saa Venäjän parasta bensaa. TTS-Ford muuten antoi huollon lahjaksi, kiitoksia siitä.

Nizhnin Ford-huolto oli antanut vikakoodit P0420 ja P132B, katalysaattori ja turbo, mutta Kazanissa turbovikaa ei enää näkynyt.

Mutta ongelma on nyt siinä, että minä nimenomaan tankkasin Lukoilin asemalla kun auto vikaantui. Muistan asian erittäin selvästi, sain ko. asemalta Lukoilin kanta-asiakaskortinkin.

En nyt ymmärrä miten selviäisin Siperian matkasta Fiestalla, koska parhaan asemaketjun bensakin hajotti sen. Ecoboost-moottorit saattavat myös olla tavallista ronkelimpia bensan laadulle. Länsibensaa (Neste, ehkä myös Shell?) taas saa vain Moskovasta länteen.Varaan nyt majoituksen Kazanista vielä kolmanneksi yöksi. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että Trans-Siperian automatka on lopetettava tähän ja matkailen sen sijaan Luoteis-Venäjällä parempien bensojen äärellä.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

4 kommenttia

  1. Onpa harmillista. Mutta tuo Lada-ehdotus kuulostaa hyvältä. Joka tapauksessa hyvää ja turvallista matkan jatkoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *