sevastopol

1 kk reissussa täyteen, Sevastopol, Ukraina

Tänään tuli 1 kk reissussa täyteen. Ajatuksena oli että jos löydän majoitusta n. 10 eurolla/yö ja mobiilinetti toimii hyvin, ei tarvitse vuokrata asuntoa ja olla siten yhteen paikkaan sidottu. Toistaiseksi nämä ehdot täyttyvät eli voin kierrellä vapaasti Ukrainassa. Auton väliaikaisen tuonnin aikaraja on 2 kk eli viimeistään 24.7.09 poistun Ukrainasta ainakin hetkeksi.

Sevastopolin Balaklavassa

Nyt majoittuneena Sevastopolin tietääkseni ainoassa hostellissa Balaklavassa n. 15 km keskustasta, hinta 90 hryvniaa eli n. 8,5 euroa, kahden hengen huoneessa ei muita ja auto yöllä portin sisäpuolella.

Sevastopolin keskustan Krimi-hotellista kysyin ja halvin huone siellä oli 220 hr. eli 20,50 e. Sevastopolin pohjoisrajalla sijaitsevan Uchkuievka-uimarannan läheiseltä lerintäalueelta kysyin myös ja pikku mökin kahdelle olisi saanut 180 hr. eli 17 e.

Ukrainan mobiilidata toimii

Kievstarin mobiilidata on ollut positiivinen yllätys. Olen joka paikassa saanut heti yhteyden ja verkko on kunnolla EDGE-päivitetty päinvastoin kuin Suomessa, peitto myyjän mukaan 99 %. Nopeutta olen mittaillut PPO:n mittarilla, yleisin tulos n. 150 kpbs, tänään n. 70 kbps. Joskus ollut vartin 40 kbps. Hinnaksi on jäänyt alle euron/päivä, vaikka olen kuviakin lataillut valokuvagalleriaani.reissuesan valokuvagalleria
Sääennuste 15 pv Sevastopol Ukraina

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *