Pyöräilykauden avaus Nokialla

Avasin vuoden 2016 pyöräilykauden

Nokia

Aloitin vuoden 2016 pyöräilykauden huhtikuun 2. päivä Nokialla.

Nokia

Olin valmistautunut siihen, että pyörä pitää viedä huoltoon elikkä asentanut autoon irrotettavan vetokoukun paikalleen. Viime kesänä pyörästä kuului jotakin napsumista jatkuvasti, mutta se olikin talven aikana häipynyt selittämättömästi, eikä ole vielä neljällä pyöräilykerralla palannut. Myös renkaat ovat toistaiseksi pysyneet ehjinä, vaikka ne Montenegrossa hajosivat jatkuvasti.

Minusta näytti, että Liukuslahdelle oli rakennettu ihan uudet portaat, vaikka vanhatkin olivat ihan hyvät ja polkuakin pitkin pääsee alas, mutta voin olla väärässä. Jäällä näkyi vielä yksi pilkkijä. Taustalla siintää Viinikanniemen leirintäalue. Vielä muutama päivä pitää odotella ennen kuin pääsee uimaan.

Nokia

Näkymä Papinmutkan luota kohti Latosaarta.

Nokia

Kävin kiertämässä viihtyisän Nokian siirtolapuutarhan. 98 mökistä useimmat näyttivät tosi hyväkuntoisilta.

Nokia
Nokia

Kävin ajelemassa rantoja pitkin Viholan satamaan asti.Nokia

Kartalla näkyy 10 km pyöräilyreittini Nokialla 4.4.2016, em. kuvat ovat kyseisen reitin varrelta.

Aluksi pyörälenkkini ovat noin 10 km mittaisia, mutta tavoitteeksi kesälle otan kunnon nostamisen sellaiseksi, että 40 km lenkki onnistuu ongelmitta. Selkä on jonkin verran kipeytynyt parilla viimeisellä pyörälenkillä, joten aion käydä seuraavaksi juoksemassa.

Kesällä pyöräilyyn tulee parin kuukauden tauko jos Trans-Siperian automatkani toteutuu. Matkan alku lykkäntynee kesäkuulle, koska en ole saanut asuntoani vuokrattua.

Nokia

Nokian tehdassaari tänään. Tummista pilvistä huolimatta sade ei päässyt pahemmin yllättämään tälläkään kerralla.

Nokia

Kartalla näkyy tämänpäiväinen pyöräilyreittini Nokialla.

Postauksen kuvat on otettu Lumia 1020 -puhelimella, joka kävi alkuvuodesta takuuhuollossa. Huolto vaihtoi puhelimeen uuden kameran ja näytön, joten siitä tuli parempi kuin uutena.Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *