Reissuesa Delhissä

Delhistä Chhataan moottoripyörällä 5.3.2010

Vuokrasin Delhin Karol Baghista kevytmoottoripyörän kolmeksi päiväksi, Honda CBF125 Stunner vm. 2008, Suomessa sitä myydään nimellä CBF125M. Suomessa CBF125 maksaa reilut 3000 e, mutta Intiassa vain vähän toista tuhatta euroa. Sain halvalla vuokrattua, 5 e/pv, mutta takuumaksua piti jättää kauheasti, yli 600 euroa, lähes koko pyörän arvo siis. Kypärää ei meinannut saada millään mukaan.

Tarkoitus oli ajaa eka päivänä Agraan, n. 210 km Delhistä, mutta en päässyt kuin vähän yli puolenvälin ennen pimeää. Lähtö venyi melkein kolmeen saakka ja neljässä tunnissa en päässyt kuin Chhataan asti, n. 114 km Delhistä. Ensimmäisen tunnin aikana matka eteni erittäin hitaasti, jatkuvasti risteyksiä ja liikennevaloja, Delhi tuntui kooltaan loputtomalta.

En ymmärrä miten olisin koskaan löytänyt Delhistä ulos ilman navigaattoria, käännöksiä oli jatkuvasti ilman mitään opasteita, ensimmäisen Agra-kyltin huomasin vasta tunnin ajelun jälkeen. Ihan korvakuulolta piti ajella, napit korvissa ja E55 taskussa. Pari kertaa käännyin väärästä liittymästä, mutta pääsin nopeasti takaisin reitille.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *