playa del ingles

Kävely Playa del Inglesistä Maspalomasiin

Playa del Ingles, Gran Canaria, Kanariansaaret, Espanja

Kävin tiistaina iltapäivällä kävelemässä Playa del Inglesin uimarannalta rantaviivaa pitkin Maspalomasin majakalle asti.

Matkaa kertyi 6,3 km. Kuljin ihan rantaviivaa koko ajan, vaikka Sports Tracker näyttää yhdessä kohtaa, että olisin hieman oikaissut.

Hienompi reitti kulkisi dyynien halki ja mielellään auringonlaskun (tai -nousun) aikaan, ehkäpä vielä joskus sellaisen kuljenkin.

Playa del Ingles, Gran Canaria, Kanariansaaret, Espanja

Näkymä Playa del Inglesin rantakadulta eli Paseo Costa Canarialta pohjoiseen päin. San Agustiniin olisi tästä noin kolmen kilometrin kävelymatka.

Playa del Ingles, Gran Canaria, Kanariansaaret, Espanja

Kuvassa oikealla näkyvä Paseo Costa Canaria tarjoaa hyvät näköalat rannalle.

Playa del Ingles, Gran Canaria, Kanariansaaret, Espanja

Playa del Ingles on sanatarkasti käännettynä Englantilaisen ranta. Englantilaisiakin enemmän Gran Canarialla käy saksalaisia ja pohjoismaalaisia.Playa del Ingles, Gran Canaria, Kanariansaaret, Espanja

Kovan tuulen vuoksi rannalle on viritetty rumia tuulensuojakankaita, jotka paitsi suojaavat tuulelta, myös peittävät auringonpalvojien näköaloja merelle.

Aallot eivät olleet voimakkaasta tuulesta huolimatta kohtuuttoman isoja, vaan meri näytti uimakelpoiselta. En kuitenkaan käynyt Playa del Inglesissä uimassa, vaan vasta Maspalomasiin saavuttuani.

Playa del Ingles, Gran Canaria, Kanariansaaret, Espanja

Playa del Inglesistä saattaisi saada apartamentosin suunnilleen samalla hinnalla kuin Las Palmasista, mutta todennäköisemmin jatkan Las Palmasissa myös kuunvaihteen jälkeen. Playa del Inglesiä mieluummin asuisin Maspalomasissa, mutta sieltä tuskin löytyy edullista majoitusta.

Voisin myös vuokrata asunnon kuukaudeksi Playa del Inglesistä ja palata sen jälkeen Las Palmasiin. Asuntoa vaihdan joka tapauksessa, nykyisessä apatertamentosissani netti on liian hidas ja epäluotettava. Tänään meni koko päivä kahden minuutin mittaisen videon lataamisessa YouTubeen.

Playa del Ingles, Gran Canaria, Kanariansaaret, Espanja

Vajaan kahden minuutin HD-videoni Playa del Ingles – Maspalomas -kävelystä. Taustamusiikki Voyage/Audionautix.com.

Bussiliput– bussi 30 Las Palmas (San Telmo) – Playa del Ingles 5,60 e
– bussi 30 Maspalomas – Las Palmas (Santa Catalina) 6,80 e

Playa del Ingles | Las Palmas -opas
Maspalomas | Las Palmas -opas

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

2 kommenttia

  1. Moikka,

    Ihan mielenkiinnosta, mikset vaihda asuntoa vaikka joka kuukausi ja ole joka puolella saarta ?
    Tietenkin raskasta, mutta jos kamaa ei ola kovasti mukana, niin varmaan hoituisi.

  2. Kyllä kuukauden välein jaksaisi hyvin muuttaa jos vain asunto löytyisi ongelmitta. Täytyy tutkia asuntoasiaa lisää. Teneriffa ja Fuerteventura eivät myöskään ole kohtuuttoman laivamatkan päässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *