Koh Chang

Laiturikylä Bang Bao, Koh Chang

Bang Bao, Koh Chang

Asun nyt Koh Changin etelärannikolla laiturille rakennetussa Bang Bao -kylässä, joka näkyy tässä kuvassa.

Bang Bao, Koh Chang
Bang Bao, Koh Chang

Keskimmäinen rakennus on Oceanblue-majatalo, jossa asustelen kolmatta päivää. Naapuristossa on muitakin majataloja, ainakin Sea Hut, Buddha View ja Ploy Village.

Bang Bao, Koh Chang

Oceanblue päälaiturilta katsottuna.

Bang Bao, Koh Chang

Yhtenä iltana istuskelin tässä terassilla kahdeksaan asti shortseissa ja t-paidassa.

Bang Bao, Koh Chang

Oceanbluen huoneeni tuulettimella ja kylpyhuoneella maksaa 700 bahtia (18,5 e). Varasin huoneen aluksi vain yhdeksi yöksi, mutta olen pyytänyt jatkoa päivä kerrallaan.

Kuumaa vettä ei tässä tuuletinhuoneessa ole tarjolla, mutta luin arvosteluista etukäteen, että se ei ole ongelma, koska kylmä vesi ei ole varsinaisesti kylmää, vaan haaleaa. Tämä osoittautui paikkansapitäväksi tiedoksi ja olen pystynyt hyvin käymään suihkussa.Nettiyhteyden toimivuudesta täytyy antaa plussaa, toistaiseksi ei ollenkaan katkoksia ja nopeus kohtuullisen hyvä, tämä sopii diginomadille.

Äänieristystä ei ole, joten herään aamuisin seitsemältä naapurien ääniin, mutta ne hiljenevät pian ja jatkan unta kymmeneen.

Bang Bao, Koh Chang

Huoneeni ikkunoista näkyvä Koh Chang Sea Hut -majatalo on saanut Tripadvisorissa erinomaiset arviot, hintaluokka on 65 euroa.

Bang Bao, Koh Chang

Näkymä Oceanbluen terassilta päälaiturille.

Bang Bao, Koh Chang

Nämä alukset näyttävät tekevän viisi saarta päivässä -risteilyitä.

Bang Bao, Koh Chang

Liukumäki sukeltajille.Bang Bao, Koh Chang

Laituri on asuinkylän lisäksi kauppakeskus. Tässä kuvassa ollaan yhden kalaravintolan sisäänkäynnillä. Ravintoloiden lisäksi on paljon vaatekauppoja, veneretkimyymälöitä ja sukelluskeskuksia. Myös sairaala ja matkapuhelinkorjaamo löytyvät veden yltä.

Bang Bao, Koh Chang

Näkymä Bang Baon laiturilta eilen auringonlaskun aikaan.

Uimarantaa Bang Baon kylässä ei ole, joten kuljen uimarannoille skootterilla, jonka vuokrasin White Sands Beachiltä. Skootterin vuokra on 200 bahtia/päivä eli noin 5,5 euroa. Bang Baon parkkipaikka skootterille maksaa 20 bahtia/päivä (0,5 e).

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

2 kommenttia

  1. Onpas hauska katsella samanlaisia kuvia kuin itsellä :D Mietittiinkin juuri tuota samaista majataloa että mitä mahtaa yö maksaa, oli mukavan soman näköinen, vaikkakin vaatimaton. Kiitos postauksista :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *