Koh Chang

Koh Changia kiertämään

Koh Chang, Thaimaa

Toisena Koh Changin päivänä eli lauantaina vuokrasin skootterin ja lähdin kiertämään saarta vastapäivään.

Koh Chang, Thaimaa

Tankkauksen jälkeen ensimmäinen pysähdyspaikkani oli kuvan Kai Bae -näköalapaikka. Täällä on englanninkielisiä liikennemerkkejä, jotka varoittavat etukäteen näköalapaikoista (”Scenic view”).

Koh Chang, Thaimaa

Näköalapaikan kartasta huomasin, ettei Koh Changin ympäri pystykään ajamaan. Jostakin kumman syystä tietä ei ole tehty ihan ympäri asti, vaan jokunen kilometri puuttuu.

Koh Chang, Thaimaa

Länsirannikolla on joitakin tosi tiukkoja mutkia ja jyrkkiä mäkejä. Tämä kohta ei ollut mukava ajaa pimeässä kun auto tuli vastaan.

Minua hirvittää täällä liikenteessä kypärän käyttämättömyys. Paikallisista suurin osa ja turisteista puolet ajaa ilman kypärää. Näin muun muassa länsimaisen nuorenparin ajelevan skoottereilla, molemmilla pieni lapsi kyydissä, ja vain toisella lapsista oli kypärä.

Koh Chang, Thaimaa

Kävin lähes tien lopussa asti ja paluumatkalla menin tälle houkuttelevan näköiselle rannalle. Rannan nimi on Khlong Kloi ja siellä on muutamia ravintoloita ja majataloja.



Koh Chang, Thaimaa

Näkymä ravintolan tarjomasta rantatuolista uimarannalle. Yleensä parkkeeraan itseni palmun alle varjoon.

Koh Chang, Thaimaa

Sisäänkäynti Klongkoin kylään eli äskeiselle rannalle.

Koh Chang, Thaimaa

Lähellä oli jokin hieno hotelli kivalla paikalla. Koh Changilla on kaikille budjeteille sopivia majapaikkoja, budjettimajoituksesta super-deluxeen. Esim. Booking.com löytää Koh Changilta 127 majoituspaikkaa, joiden hinnat alkavat 13 eurosta ja päättyvät 320 euroon.

Koh Chang, Thaimaa

Pysähdyin Rasta View -reggaebaariin kahville ja kuvaamaan Bang Baon kalastajakylää, joka on rakennettu pitkälle laiturille.

Koh Chang, Thaimaa
Koh Chang, Thaimaa

Kävin kävelemässä satoja metrejä pitkän Bang Baon laiturin aina majakalle asti.

Koh Chang, Thaimaa

Aurinko laski ja jouduin ajamaan pimeässä takaisin White Sand Beachille. Minulla ei ollut vielä aavistustakaan, että tulen seuraavana päivänä muuttamaan Bang Baon laiturilla sijaitsevaan majataloon.



Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *