Novi Sad

Novi Sad, Serbia

Novi Sad, Serbia

Matkalla kohti Montenegroa pysähdyin päiväksi Novi Sadin kaupunkiin Pohjois-Serbiassa.

Novi Sad, Serbia

Novi Sadin historiallisen keskustan kävelykadut ovat leveitä ja viihtyisiä, erityisesti kuvan Zmaj Jovina -katu. Paitsi kahviloiden ja ravintoloiden terasseilla, voi istuskella puistonpenkeillä, joita on harvinaisen paljon. Iltapäivän mittaan kadun aurinkoisen puolen terassit alkoivat täyttyä.

Novi Sad, Serbia

Keskustassa on ilmainen wifi, verkon nimi on ”gradnovisad” ja käyttäjätunnus/salasana on ”gost”. Ilmainen netti ei kylläkään toiminut kaupungissa ollessani.

Novi Sad, Serbia

Vodvodinan pankin rakennus. Vojvodina tarkoittaa Serbian pohjoista provinssia, jonka pääkaupunki on 250 000 asukkaan Novi Sad.

Novi Sad, Serbia

Entisiä raitiovaunuja on otettu hyötykäyttöön.

Novi Sad, Serbia

Rakennus Svetozara Miletica -kadulla.Novi Sad, Serbia

Pizzeria Adrijanan nimikkopizza oli pettymys.

Novi Sad, Serbia

Ruskan värejä Dunavski parkissa eli Tonavan puistossa. Tonavan toisella puolella Petrovaradinin linnoituksessa ei tullut käytyä.

Novi Sad, Serbia

Dunavski park.

Novi Sad, Serbia

Kauniita taloja Dunavaska-kadulla.

Novi Sad, Serbia

Trg sloboda eli Vapauden aukio ja vuonna 1895 rakennettu katedraali, johon pääsee sisälle vain jumalanpalvelusten aikana.

Yövyin Novi Sadissa Hostel S:ssä pienen kävelymatkan päässä keskustasta, oma huone kylpyhuoneella maksoi 16,50 euroa. Sijainti oli hyvä ja hostelli erittäin selkeästi merkitty, mutta vastaanotossa ei ärsyttävästi ollut ketään, vaikka ovet olivat auki. Sisäänkirjautuakseni jouduin kutsumaan henkilökuntaa tekstiviestillä, poislähtiessäni jätin avaimet tiskin taakse.Kuvasin 45 sekunnin HD-videon Novi Sadin vanhastakaupungista. Taustamusiikki: ”Padanya Blokov” Kevin MacLeod (incompetech.com). Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *