Phuket

Ostin 295 euron lennot Thaimaahan

Phuket, Thaimaa

Ostin toissapäivänä 295 euron lennot Thaimaahan.

Phuket, Thaimaa

Suunnitelmissani oli toissapäivänä ostaa lippu Lahden hiihdon MM-kisoihin, mutta sitä ennen päätin viimeisen kerran tarkistaa äkkilähtötarjoukset lämpimään. Nythän on hiihtolomakausi, itsellänikin alkaa hiihtoloma, joten en odottanut, että kovin hyviä tarjouksia löytyisi. Yllättäen Tjäreborgilla olikin tarjolla 2 vk lennot Gran Canarialle 65 eurolla ja Phuketiin 295 eurolla. Las Palmasin sääennuste näytti vain 18 astetta ja karnevaalien vuoksi majoitustilanne näytti heikolta. Valinta oli siten selvä Phuketin hyväksi.

Yleensähän halvimmat Thaimaan lennot ovat noin 500 euron luokkaa, joten tämä oli kova tarjous, ja olisi ollut synti kieltäytyä siitä. Maksoin lennot tietysti luottokortilla siltä varalta, että Tjäreborg menee matkan aikana konkurssiin. Luottokortin käytöstä aiheutui vain 2 euroa lisäkuluja. Ateriat lennolla sisältyvät lipun hintaan.

Eilen olisi ollut tarjolla myös TUI:n 2 vk lennot Cancuniin 295 eurolla.

Phuket, Thaimaa

Lentokenttäkuljetuksia en ostanut, vaan aion kulkea paikallisbusseilla. Phuketin taksimafia veloittaa matkasta Patongille 800 bahtia eli noin 22 euroa, joten Tjäreborgin lentokenttäkuljetuksen hinta 27 e (meno-paluu) ei siihen verrattuna ole korkea. Lentokenttäbussi Phuket Towniin maksaa 100 bahtia (2,80 e) ja paikallisbussi Phuket Townista Patong Beachille noin euron.

Pelkät lennot ostettaessa hintaan ei sisälly ollenkaan matkatavaroita, vaan ainoastaan 6 kg käsimatkatavarat. Laukku ruumaan olisi maksanut 30 euroa, joten päätin pärjätä käsimatkatavaroilla. Pienen repun kanssa matkustaessani voin myös paremmin siirtyillä paikasta toiseen.Phuket, Thaimaa

Ajattelin ensin, että varaan ensimmäisen majoituksen Phuket Townista, ja kuljen sieltä skootterilla rannoille, niin kuin tein edellisellä Phuketin matkallani vuonna 2009. Phuketin pahimmassa turistirysässä Patong Beachilla oli kuitenkin tarjolla myös kohtuuhintaista majoitusta, joten varasinkin sieltä hotellihuoneen kahdeksi yöksi 19 e/yö. Mitään sen pitempiä suunnitelmia minulla ei vielä ole. Ehkä käyn Phuketia lähellä olevilla saarilla, ehkä en.

Phuket, Thaimaa

Helsinki-Vantaalle menen Onnibussilla ja palaan todennäköisesti Expressbussilla.

Postauksen kuvat ovat edelliseltä Phuketin käynniltäni.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *