Lippuarvonta Matkamessut 2014

Matkamessut 2014 arvonta

Arvon vuoden 2014 Matkamessuille Helsinkiin kaksi 16 euron arvoista pääsylippua, voittaja saa siis kaksi lippua. Pääsylippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn Matkamessuille 17-19.1.2014 (pe 12-19, la-su 10-18).

Arvon liput niiden kesken, jotka jättävät kommenttinsa tähän blogikirjoitukseen. Kommentin voi jättää myös Facebook-sivun kautta. Osallistumisaikaa on vuoden 2013 loppuun asti 27.12.2013 asti.

Voit kommentissasi kysyä minulta jotakin, suositella matkakohdetta (kohde päättämättä maalis-huhtikuulle) tai yksinkertaisesti ilmoittaa osallistuvasi arvontaan.

Viime vuonna olin reissussa Matkamessujen aikaan, mutta tällä kertaa olen sopivasti Suomessa messujen aikaan. Eikä siinä vielä kaikki – olen Matkamessuilla virallisesti akkreditoituna matkabloggaajana. Jos olet matkabloggaaja, ehdit vielä hakea bloggaajapassia.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

22 kommenttia

 1. Kiva seurata blogiasi! Olemme tulossa Las Palmasiin vajaan parin viikon päästä!

 2. Jotta messuille olisi mahdillista päästä, osallistun innolla arvontaan :).

 3. Helou!

  Arvonnassa mukana, matkamessuille olisin joka tapauksessa aikeissa mennä, joten liput tulisivat tarpeeseen!!! :)
  Matkakohteeksi suosittelen Dominikaanista tasavaltaa, ainakin mä tykkäsin kovasti!

  1. Dominikaaninen tasavalta on ihan ykkövaihtoehtoja kyllä. Viime talvena oli suunnitelmia lähteä sinne, mutta päädyin Väli-Amerikan kiertomatkalle ensin.

 4. Hienot sivut. Tarkoitus olisi tulla ensinmäistä kertaa täältä pohjoisesta katsomaan
  Helsingin Matkamessuja.

 5. Näköjään olit jo käynyt Costa Ricassa,olis mun vuoro! nyt olis kiva voittaa liput messuille kun Costa Rican ständi siellä!

 6. Osallistun arvontaan :) En ole vielä koskaan päässyt matkamessuille, kun aina on mennyt menot ristiin :P Tänä vuonna ehdottomasti mukaan!

 7. Reissuun tekisi mieli joten matkamessuilta olisi kiva hakea vauhtia! :D Hyvää Joulua!

 8. Mukana arvonnassa ja toivottavasti jonakin päivänä reissuun!

 9. Olis ihanaa päästä vihdoin matkamessuille ihan paikan päälle :) tarkoitus olis lähteä parhaan ystäväni kanssa reissuun maaliskuussa ja ollaan odotettu messutarjouksia ja olis kiva päästä ihan paikan päälle niitä bongailemaan :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *