Lonely Planet

Voitin Lonely Planetin kirjapaketin

Lonely Planetin kirjapaketti

Voitin Lonely Planetin kirjapaketin matkamessujen Rantapallon bloggariloungen arvonnassa, yllä kuva pakettiin kuuluvista kirjoista.

Great journeys – Travel the world’s most spectacular routes

Suomennettuna kirjan nimi on suunnilleen ”Suuret matkat – Matkusta maailman upeimmat reitit”. 300-sivuisessa kirjassa on suosittuja matkareittejä maitse, rautateitse ja vesistöjä pitkin. Mukana ovat myös suurten tutkimusmatkailijoiden reitit, muinaiset kauppareitit ja kirjallisuudesta tuttuja kiertomatkoja, esim. Maailman ympäri 80 päivässä.

Pyöräillen tehtävistä kirjan reiteistä minua voisi kiinnostaa reitti Nordkapista Gibraltarille tai Islannin ympäriajo.

Sunset at Twelve Apostles

Autolla ajaisin mielelläni Great Ocean Roadin Australiassa (kuva yllä), Route 66:n Amerikassa ja Cape Route 62:n Etelä-Afrikassa.

Realistisesti ajatellen ihan ensiksi voisin kirjan reiteistä tehdä bussilla Lähi-Idän kierroksen Istanbulista Kairoon maalis-huhtikuussa.

Niin megalomaanisista matkoista kuin Pan American Higway Alaskasta Etelä-Amerikan eteläkärkeen tai Kairo – Kapkaupunki en toistaiseksi haaveile.Klassisista junamatkoista Siperian rata tule varmaankin joskus ohjelmaan.

Discover Europe – Experience the best of Europe

Suomeksi käännettynä kirjan nimi on ”Löydä Eurooppa – Koe Euroopan parhaat”. Kirja on aivan uusi, painettu 12/2011, värikäs ja tyylikäs layout, onkohan perus-LP-oppaat jatkossa tällaisia? Kirjassa on 800 sivua, mutta siinä on mukana vain suurin osa Länsi-Euroopasta, Itä-Euroopan maista on mukana vain Tsekki.

Happy – Secrets to happiness from the cultures of the world

Suomeksi ”Onnellinen – Onnellisuuden salaisuuksia maailman kulttuureista”. Kirjassa on mukana Suomikin – meidän traditiomme on alaston sauna, joka opettaa olemaan sinut vartalonsa kanssa.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *