atacames

Atacames, Ecuador 20-22.11.2011

Atacames

Kuvassa yksi suosikkivälipaloistani Atacamesin rantakadulla, hedelmäsalaatti jugurtilla (1,40 USD).

Viikonloppuna Atacamesissa oli paljon porukkaa, mutta alkuviikosta aika vähän.

Atacamesin ranta oli täydellinen juoksemiseen, joten maanantaina innostuin käymään puolen tunnin lenkillä auringonlaskun aikaan, avojaloin tietenkin. Sandaalit jätin rannalle juoksun ajaksi ja ne varastettiin sillä aikaan. Kävin ostamassa kaupasta lipsukat tilalle.

Maanantaina oli myös joku fiesta, en tiedä mikä. Se jatkui lähes aamuun asti, muun muassa klo 02:45 paukkui siihen malliin, että oletin ilotulituksesta olevan kysymys.

Chill Innissä huoneessani ei ollut ikkunoita, vaan vain moskiittoverkot. Haitarimusiikki kuului siis estotta sisään ties kuinka kaukaa, nukkumisesta ei tullut mitään, vaan nousin surffailemaan netissä.

Atacames

Mitä pussukoita nämä ovat, pitäisikö tuoda jollenkin?Ecuadorin ja Kolumbian eroja

Yleensä ottaen kuitenkin olen pitänyt Ecuadorissa soivasta musiikista. Kolumbiassakaan musikki ei ollut mitenkään vastenmielistä, mutta Ecuadorissa omaan makuuni sopivampaa.

Kolumbiasta Ecuadoriin siirryttyäni en havainnut mitään radikaaleja muutoksia, jotain pieniä eroja kuitenkin.

Vaikka Ecuador on ihan päiväntasaajalla – nimikin tarkoittaa suomeksi päiväntasaajaa – rannikolla ei ole niin kuuma kuin Kolumbiassa oli.

Näyttäisi, että Ecuadorissa suositaan enemmän riisiä, Kolumbiassa perunaa. Molemmissa näytää papukastike olevan suosiossa, oli annoksena sitten kana, naudanliha tai kala.

Ecuadorissa nuoret naisturistit kulkivat paikallisten nuorukaisten kanssa, Kolumbiassa en tällaista huomannut.Liikkumisen halpuuden Ecuadorissa jo mainitsinkin.

Atacames

Rantabaari Atacamesissa, iso olut (600 ml) maksaa 1,50 USD.

Reissuesan matkakuvat – 19 kuvaa Atacamesista

Hinnat

Chill Inn 22 USD (kph, wlan)

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *