canoa, ecuador

Mompiche ja Canoa, Ecuador 23-25.11.2011

Pikavisiitti Mompicheen

Mompiche

Atacamesin Chill Innin emäntä Yolanda suositteli seuraavaksi kohteeksi etelään mennessä Mompichea ja kertoi millä bussilla sinne pääsee suoraan. Otin neuvosta vaarin.

Mompiche

Mompiche osoittautui kivannäköiseksi pikkukyläksi, villi länsi tuli mieleen rakennuksista. Siellä oli kuitenkin yksi puute palveluissa – ei nettiyhteyksiä missään, ei ”hienoimmassa” hotellissakaan, ei nettikahviloita.

Satun olemaan verkkovastaava ammatikseni, joten tämä oli paha puute. No nettiaddikti myös, myönnetään. Päätin siis jatkaa matkaa kävelykierroksen jälkeen.

Mompiche

Pääsin mototaksilla 10 km matkan (5 USD) maantien risteykseen odottelemaan bussia. 20 minuutin kuluttua epävirallinen jaettu taksi ehdotti kyytiä ja tietysti suostuin (1 USD). Pääsin kymmeniä kilometrejä eteenpäin ja sain jatkobussin Pedernalesiin.

Pedernalesissa olin yötä Hotelli Playasissa linja-autoaseman lähellä, maksoi vain 8 USD.Reissuesan matkakuvat – 10 kuvaa Mompichestä

Canoa

Canoa

Näkymä Hotelli Mateon parvekkeelta kohti rantaa.

Canoassa otin huoneen hotelli Mateosta (10 USD). WLAN-tarkistukseni puhelimen avulla petti eikä huoneessa toiminut wlan ollenkaan. Pääsin illalla vaihtamaan huoneeseen, jossa toimi.

Canoa

Kävin Canoassa ravintola Jixsyssä syömässä lounaan (kalakeitto ja kalapihvi) ja mannermaisen aamiaisen, molemmat maksoivat 3 USD. Atacames oli kalliimpi, siellä rantaravintoloiden yleinen ateriahinta oli 5 USD.

Canoa on surffauspaikka, mutta näin vain pikkulapsia surffailua opettelemassa. Nettikahvilassa näin surffilautoja vuokrattavana halvalla, 2 USD/h ja 6 USD/pv. Vuorilta joku hurjapää laskeutui liitovarjolla.Reissuesan matkakuvat – 11 kuvaa Canoasta

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *