Dommareiden instagrammailulleni loppu

Instagram-kuvien postailuni Dominikaanisessa tasavallassa loppui sattuneista syistä. Kännykkäni Samsung Galaxy S3 varastettiin hotellihuoneestani Sosuassa 26. maaliskuuta. Yllä oleva auringonlaskukuva on otettu sitä ennen Playa Sosualla.

Saapuessani Puerto Plataan (20 km Sosuasta) oli yksi koko reissun sateisimmista päivistä. Sadetta piti odotella räystään alla hyvään aikaan ja bongasin siinä seisoskellessa tämän moottoripyörän, joka oli koristeltu hauskalla yhdistelmällä ”Jeesus suojelee minua”, ufo ja seksikäs nainen.

Sosuan päärannalla on kätevästi paljon puiden tarjoamaa varjoa. Pitkin kilometrin mittaista rantaa on melkoinen määrä pikku ravintoloita, mutta yleensä syön Sosuan keskustassa Pedro Clisante -pääkadun varrella.

Yleensä en käy näin hienoissa ravintolossa, jossa on oikein valkoisista pöytäliinoista lähtien, mutta tein poikkeuksen Waterfrontissa Playa Alicialla. Kuvan kana-annos oli onnistunut.

Kanariallakin näin monesti mainostetettavan perinneruoka Sancochoa ellen muista väärin. Sosuan Patio Familiar -ravintolassa Pedro Clisante -kadulla lopulta kokeilin sitä ensi kerran. Nälkä lähti, mutta mitään suosikkia ruokalajista ei tullut. Ko. ravintolan Hot Wingseistä olen tykännyt.

Pikkupojalla oli Chihuahua mukana Sosuan rannalla auringonlaskun aikaan.Sosuan rannalla olosuhteet vaihtelevat. Arkipäivänä rannalla on rauhallista kuten tässä kuvassa, mutta viikonloppuna paikallisia perheitä on valtavasti. Joskus on tyyntä ja joskus valtavat aallot. En käy rannalla makoilemassa, mutta uimassa ja kävelemässä kyllä usein.

En osta uutta puhelinta täältä, vaan ostan sen sitten kun palaan Suomeen toukokuun alussa. Tällä hetkellä näyttää siltä, että ostan Nokia Lumia 1020:n, jossa on nykykännyköiden paras kamera. Nokia julkaisi eilen myös uuden lippulaivapuhelimen Lumia 930:n, joka sai Matkapuhelinfoorumilla hyvän vastaanoton, mutta sen kamera on vain toiseksi paras enkä voi kesäkuulle odotella uuden puhelimen hankintaa.

Tämä kirjoitus liittyy Instagram Travel Thursdayhin, joka on viikottainen kokoelma blogipostauksia. Tempauksen tarkoituksena on vahvistaa Instagramia matkainspiraation ja -tiedon levittämiskanavana ja tuoda esille Instagramin matkailueksperttejä. Järjestäjien blogit Suomessa ovat Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Running with Wild Horses.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

5 kommenttia

  1. Eihän… No, upeita kuvia ovat olleet tähän asti! Itsekin voisin palata nokialaiseksi ihan vain tuon kameran takia, vaikka Applen käyttäjänä iPhonesta olisikin kovin vaikea luopua sen helppouden takia…

  2. Voi ei, mikä tuuri! Kivoja kuvia kuitenkin, noi jotka ehdit ottaa. Erityisesti ensimmäisessä on tunnelmaa, johon tuskin koskaan kyllästyy…:)

  3. Ota se 1020. Mulla on se ja 1520.( ja iPhone) 1020 on edelleen aivan ässä, vaikka hidas onkin. 1520 on ihana ison näytön ansiosta ja teen sillä paljon muita juttuja, mutta kuvata tykkään sillä pienemmällä. Piti jo kirjoittaa vertailukin noista kahdesta, mutta tässä on ollut niin paljon muuta raapustettavaa, että on jäänyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *