Playa Bonita

IGTravelThursday: Ekat kaksi viikkoa Dommareissa

Olin aluksi muutaman päivän Boca Chicassa (kuva yllä) puolisen tuntia Santo Domingosta itäänpäin. Santo Domingossa vietin yhden päivän ja jatkoin sitten Samanan niemimaalle Dominikaanisen tasavallan koillisosaan.

Kuvassa on Samanan kaupungin komea uusi liikekeskus, jonka arkkitehtuuri muistuttaa dominikaanista kylää.

Samanan valaidenkatseluretkeni oli samalla retki Cayo Levantadolle (kuva yllä) eli Bacardi-saarelle. Sekä valaista että saaresta minulla on myös videomateriaalia tulossa.

Siirryin Samanasta Las Terrenasiin tavoitteenani käydä Playa Bonitalla (kuva yllä), joka on suomennettuna Kaunis ranta.

Las Terrenasista tulin pohjoisrannikolle viime viikonloppuna. Tämä kuva on Sosuasta, jossa tällä hetkellä olen ja etsiskelen sopivaa majapaikkaa kuukaudeksi. Toistaiseksi majapaikat ovat osoittautuneet huonoiksi joko nettiyhteyden surkeuden tai meluisuuden vuoksi.

Tämä kirjoitus liittyy Instagram Travel Thursdayhin, joka on viikottainen kokoelma blogipostauksia. Tempauksen tarkoituksena on vahvistaa Instagramia matkainspiraation ja -tiedon levittämiskanavana ja tuoda esille Instagramin matkailueksperttejä. Järjestäjien blogit Suomessa ovat Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Running with Wild Horses.@reissuesa Instagramissa

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

12 kommenttia

 1. Nämä kuvat ovat kyllä niin paratiisisaarikuvia kuin vain voivat olla! Ei muuta kuin hyvää reissun jatkoa sinne, itse olen huokaissut helpotuksesta nyt kun olen taas toimivien nettiyhteyksien äärellä… :)

  1. Täällä kehitysmaassa nettiyhteysongelmat paremmin ymmärtää. Huippukehittyneessä Uudessa Seelannissa ei luulisi nettiyhteyksissä olevan ongelmia, mutta niin vaan kaikki matkalaiset kertovat, että netti on surkea.

 2. Täytyy sanoa, että tämä sinun blogisivusi toimii ja näyttää aivan älyttömän hyvältä !

  Kun jossain vaiheessa siirryn omalle alustalle, pyydän sinut konsultiksi. Haluan just tällaisen.

  1. Nykyinen ulkoasu perustuu ilmaiseen Parabola-teemaan, jonka eka kertaa bongasin käytössä Kulkuri.org -sivustolla. Toki olen tätä hieman muokannut ja esim. ns. etusivuominaisuus ei ole minulla käytössä. Voin tarvittaessa hieman konsultoida.

 3. Niin täydellisiä rantakuvia. Tuonne kun pääsisi palmujen alle päikkäreille kuuntelemaan meren kohinaa!

 4. Jestas mikä paratiisi! Luulin, ettei minulla ole ikävä rannalle, mutta ehkä sitten kuintekin nämä nähtyäni..

 5. jassoo,vai että on toi vihreä talo Samanan uusi liikekeskus :) eka kerran kun näin tuon kuvan niin heti tuli mieleen että onko muumit sielläkin kuuluisia,sehän on ihan selkeesti muumitalo :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *