kronstadt

Kronstadt, Venäjä 15.5.2016

Kronstadt, Venäjä

Ajelin Viipurista Pietariin Kronstadtin kaupungin kautta. Kronstadtin saarelle pääsee nykyään Pietarin tulvavallia pitkin kulkevaa kehätietä. Kronstadtissa halusin käydä katsomassa laivaston katedraalia.

Kronstadt, Venäjä

Katedraalin edustalla palaa tuli taisteluissa kaatuneiden sotilaiden muistolle. Kronstadt on paikka, jossa Venäjän laivasto perustettiin 1700-luvun alussa.

Kronstadt, Venäjä

Amiraali Makarovin patsas.

Kronstadt, Venäjä
Kronstadt, Venäjä

60 metriä korkea katedraali on rakennettu 1900-luvun alussa ja remontoitu 2000-luvulla. Neuvostoliiton aikana rakennus oli muussa kuin kirkollisessa käytössä. Katedraali on auki yleisölle joka päivä.

Kronstadt, Venäjä

Näkymä katedraalin sisältä, komeat kattokruunut. Ovessa oli kuvauskieltotarra, mutta käytännössä kirkossa sai kuvata vartijoiden puuttumatta asiaan.

Kronstadt, Venäjä

Jatkoin Kronstadtista Pietariin eteläistä reittiä, joka veti oikein hyvin, vain viimeiset 4 km lähelle Vladimirskaja-metroasemaa olivat matelua. Tietullia piti maksaa vajaan euron.Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

2 kommenttia

  1. Miten tietulli toimii? Maksetaanko johonkin kojuun vai automaattiin?

    1. Koppiin maksetaan, ei tarvitse nousta autosta, käteisen lisäksi käy luottokortti. Itse maksan tietullit lähes aina luottokortilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *