Matkamessut

Lippuarvonta Matkamessut 2016

Matkamessut 2014 arvonta

Kuva: Messukeskus

Arvon vuoden 2016 Matkamessuille Helsinkiin kahden pääsylipun paketin. Pääsylippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn Matkamessuille 22-24.1.2016 (pe 12-19, la-su 10-18).

Viime vuonna olin Thaimaassa Matkamessujen aikaan, mutta tällä kertaa olen sopivasti Suomessa messujen aikaan. Suunnittelen olevani messuilla (akkreditoituna matkabloggaajana) paikan päällä ainakin torstaina (ammatilaispäivänä) ja perjantaina.

Arvon liput niiden kesken, jotka jättävät kommenttinsa tähän blogikirjoitukseen joko tällä sivulla suoraan tai Facebookin kautta (Facebook-kommentit kopioidaan tänne). Arvon liput lauantaina 16.1.2016. Voit kommentissasi esimerkiksi

– kertoa mikä sinua matkamessuilla erityisesti kiinnostaa (matkamessujen ohjelma)
– mitä vuoden 2016 matkaa odotat erityisesti
– kysyä minulta jotakin matkailuun liittyvää tai
– yksinkertaisesti ilmoittaa osallistuvasi arvontaan

Itseäni kiinnostaa matkamessujen maista varsinkin Venäjä, jonne minulla on suuria matkasuunitelmia (Trans-Siperian automatka). Voisin jopa tehdä Venäjän vuosiviisumihakeuksen messuilla.Matkamessut 2014


Matkamessut 2014

Esiintymislavojen ohjelmista perjantaina minua kiinnostavat:

– Santiago de Compostela (pe klo 14 Mondo-lava)
– Tuntematon Thaimaa, Antti Helin (pe klo 14.30 Royal Caribbean -lava)
– Maailma yllättää, Riku ja Tunna sekä UM (pe klo 15 Sonera Inspiration Stage)

Matkatreffit sokkona -kilpailuun unohdin osallistua, mutta matkamessuilla näyttää olevan myös Matkatreffit-baari eteläisen sisäänkäynnin luona pe-su klo 13, 15 ja 17. Minähän voisin käydä etsimässä kakkoskuskia Trans-Siperian reissulleni ;).

Jos jaksan paikalle vielä lauantaina, voisin käydä kuuntelemassa Rantapallo Meeting Pointissa päätoimittaja Riikka Krenniä (klo 11) ja Tripsteri.fi:ä (klo 13) sekä Mondo-lavalla Thaimaa-reportteri Antti Heliniä (la klo 11.30) ja Islannin-tuntija Satu Rämöä (la klo 14)

PS. Olen myös koonnut runsaasti matkamessulippuarvontoja ja matka-arvontoja Matkafoorumin Matkamessut 2016 -viestiketjuun.Matkabloggaaja Matkamessut 2016

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

32 kommenttia

 1. Oih, Matka-messut on vuoden kohokohta. Odotan uusien ihmisten kohtaamisia, paljon kivoja valokuvia….

 2. Matkamessujen ohjelman nähtyäni oli aika selvää että sinne on pakko päästä tänä vuonna. Satu Rämö kertoo Islannin luonnosta ja matkakohteista, ja New Yorkistakin oli jotain juttua, joten sopivasti tämän kevään matkakohteisiini voisin saada uusia ideoita. Haen myös inspiraatiota kesän ja ensi talven matkakohteita ajatellen.

 3. Mukana arvonnassa! Messut olisivat kyllä tämän talven kohokohta :)

 4. En ole koskaan ollut Matkamessuilla, joten kerta se olis ensimmäinenkin ;) Odotan messuilta yleistä fiilistelyä ja jos löytyis hyviä tarjouksia, niin aina parempi :) Mukaan arvontaan.

 5. Aina on ollut Matkamessuille pääsemiseen esteitä, matkoja tai muuta? Jospa tänä vuonna onnistuisi lähteminen!

 6. Rikun ja Tunnan sekä UM:n ohjelma on kiinnostava, mutta myös ihana päästä matkafiilikseen ja nähdä reissukavereita paikanpäällä. Tietty uudet matkakohde ideat ovat tervetulleita. Unelmamatkakohde vuodelle 2016 on Peru.

 7. En ole ikinä käynyt muissa messuissa, kun ruokamessuilla, joten olisi hauska käydä katsomassa millaisia muut on, valokuvia varmaan paljon eri maista :)

 8. Nyt jos löytyisi joku tärppi jossa voisi yhdistää vaikka rantaa, vanhaa kaupunkia ja vaellusta!

 9. Viime vuoden messut jäi väliin, joten tänä vuonna voisi taas mennä tutkimaan matkailun uusia tuulia :)

 10. Näin alkuun odotan pikkuvisiittiä Tukholmaan Adelen konserttiin 29.4?. Muuta ei ole varattuna vielä.

 11. Matkamessuilta ei tarvitse matkakuumetta hakea (se löytyy jo ennestään), mutta uudet ideat ja inspiraatio ovat tervetulleita! Ja kenties myös hyvät tarjoukset.. :) Tämän vuoden unelmakohteiden listalle kuuluvat mm. Kanada ja Itävalta.

 12. En oo vielä koskaan Matkamessuilla ollut kun matka sinne ollut monta sataa kilometriä mut nyt kyllä haluan sinne kun pk-seudulla asun. :) Odotan sieltä reissuvinkkejä ja semmosta yleistä mahtavaa tunnelmaa!

 13. Matkamessut on aina olleet elämyksellinen must-be tapahtuma, mukana arvonnassa!

 14. Matkamessuilla kiinnostaa muun muassa kaikki. Tänä vuonna säästetään rahaa, jotta ensi vuonna pääsisi mahdollisesti pidemmällekin reissulle. Ajatuksena tässä vaiheessa olisi lähteä Kambodzan kautta Balille ja Uuteen-Seelantiin. :(

 15. Ero napsahti kamalasta suhteesta ja nyt lennot jo varattu Bangkokiin. Pitäisi kurkkia missä sitä pääsisi taas nauttimaan elämän kauneudesta. Eniten kiinnostaa siis Thaimaa, mutta Balikin…
  Mukana siis arvonnassa ja kohta toivottavasti myös elämässä taas!
  =)

 16. Matkamessuilla kiinnostaa lapsiperhematkailuun sopivat kohteet. Itse lähtisin mielellään lasten kanssa kaupunkilomalle, mutta kohteen valinta ja sopivan hotellin valinnassa kaipaisin apua. Osallistun arvontaan!

 17. Matkamessuilla eniten kiinnostaa hyvät tarjoukset. Siellä myös pääsee kivasti matkailu fiilikseen!

 18. Haluan olla mukana arvonnassa ja päästä ensimmäistä kertaa Matkamessuille. Erityisesti kiinnostaa elämyksellinen Espanja, jonne matkustan ensi kesänä.

 19. Tältä vuodelta odotan ensimmäistä matkaa perheenä, on varmasti aika erilaista kuin mihin tähän asti olen tottunut. Matkamessuja tulee tänä vuonna tarkasteltua myös uusin silmin. Kiva oli löytää tämä blogi!

 20. Kevään/kesän Skotlannin reissua odotellessa olisi kiva päästä messuilla matkatunnelmaan!

 21. En ole koskaan aiemmin ollut matkamessuilla. Olisi kiva saada matkainspiraatiota ja vinkkejä erityisesti kivoista lapsiperheille sopivista kohteista.

 22. Itseäni kiinnostaa Taiwan kohteena paljon. Messujen osalta koen, että se on talven piriste. Haluaisin viedä matkamessuille äitini, sillä hän on yksinäinen ja ollut kotiäitinä parikymmentä vuotta. Tämä on hyvä tapa kuntosalilla käynnin lisäksi saada puhkeamaan kukkaan ja osallistumaan pikkuhiljaa erilaisiin aktiviteetteihin yksinään olon sijasta. Jos tulevaisuudessa saisi vielä ulkomaille lähtemään, niin se olisi jo huikeaa. Kiitos arvonnasta ja onnea kaikille :) Vien äitini messuille jokatapauksessa. Ja jatka hyvää työtä Esa!

 23. Mukana arvonnassa ja messuilla kiinnostaa ideat ja uudet kohteet!

 24. Japani olisi minun haaveissa. Se taisi puuttua tuolta sinunkin käytyjen maiden listalta. Kunhan nyt pääsisi matkamessuille ensin ilmaiseksi niin säästäisi nekin rahat lentolippuihin. Olisi hauska kuulla mikä on sinun mielestä Suomen paras matkakohde?

 25. Hei, olisiko vielä lippuja tarjolla?
  En ole koskaan käynyt ja yksinhuoltajana olisi kiva päästä joskus jonnekin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *