caravan-messut

Matkamessut ja Caravan-messut 2016: lauantai

Matkamessut 2016

Lauantaina kävin matkamessujen lisäksi Caravan-messuilla.

Matkamessut 2016

Keskipäivällä matkamessuilla oli valtavasti kävijöitä.

Matkamessut 2016
Matkamessut 2016

Osallistuin Caravan-messujen bloggarikierrokselle, jota oli vetämässä Liikkuvakoti.fi -sivuston edustaja. Messujen suurimman matkailuauton tavaratilaan mahtuu esim. Fiat 500. Hintaa Concordella on 369 000 euroa ja sen ajamiseen tarvitaan C-kortti.

Matkamessut 2016

Käytyämme katsomassa tavallista asuntovaunua ja -autoa oli retkeilyauton vuoro. Retkeilyauto tarkoittaa pakettiauton kuoriin rakennettua asuntoautoa. Sellaisella mahtuu paremmin kruisailemaan ahtaissa kaupungeissa ja bensankulutuskin jää reilusti alle 10 litran.

Matkamessut 2016

Tripsteri-sivuston edustajia kuunneltuani poikkesin matkabloggaajien TBGB-hyväntekeväisyyskirpputorilla. Kuvassa etualalla Siveltimellä-blogin Sanna. Tajusin että olisihan minullakin ollut matkaopaskirjoja, jotka olisin voinut lahjoittaa myyntiin.

Matkamessut 2016

Vasemmalla pyörämatkailuun erikoistuneen Haavematkoja-blogin Arja. Taustalla näkyy vuokrausyhtiö TouringCarsin matkailuauto. Laitoin TouringCarsille hakemuksen sisään bloggaajayhteistyöstä – ehkä tulevana kesänä lähden Lappiin tai Ahvenanmaalle kokeilemaan asuntoautolla matkailua.#blogipaviljonki #fazertravel #matka16 #matkamessut #honor7 #igtwiitti

Kuva, jonka Esa Isopahkala (@reissuesa) julkaisi

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

2 kommenttia

    1. Minua kiinnostaisi myös Norja, jossa en ole käynyt ollenkaan. Matka sinne on kuitenkin ehkä turhan pitkä jos on vain viikko aikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *