Phu Quoc, Vietnam

Long Beach, Phu Quoc, Vietnam

Long Beach, Phu Quoc, Vietnam

Kävin tänään tutustumassa Phu Quocin päärantaan Long Beachiin, joka nimensä mukaisesti on useita kilometrejä pitkä.

Long Beach, Phu Quoc, Vietnam

Nämä kaksi ensimmäistä kuvaa ovat Long Beachin pohjoispäästä läheltä Trang An Phu Quoc -hotellia. Kauniilta näyttää eikö vain?

Valitettavasti uiminen oli lähes mahdotonta, vesi oli täynnä meduusoita. Eivät polttaneet kuitenkaan lyhyen kastautumiseni aikana.

Long Beach, Phu Quoc, Vietnam

Siirryin skootterilla pari kilometriä etelään päin ja siellä näytti tältä.

Long Beach, Phu Quoc, Vietnam

Kyltti mainostaa 150 000 dongin (6 e) aurinkotuolia ja pyyhettä.

Meduusoita oli selvästi vähemmän kuin rannan pohjoisosassa, mutta uimiseni loppui silti lyhyeen kun tunsin poltetta iholla.Long Beach, Phu Quoc, Vietnam

Kävin tässä ravintolassa (Phuong Binh House and Restaurant) banaanipirtelöllä (40 000 dongia = 1,70 e) ja surffaamassa ilmaisessa wifissä. Ruokalista näytti yllättävän edulliselta, mutta olin hiljattain syönyt Duong Dongin keskustassa. Rory’s Beach Barin viitasta olin kääntynyt päätieltä, mutta sitä en löytänyt.

Long Beachille en enää aio mennä, koska siellä ei voi kunnolla uida, vaan menen varmaan huomenna Sao Beachille jos skootteri järjestyy. Tänään järjestyi kun majataloni isäntä kilautti kaverilleen, joka vuokrasi minulle yllättävän hyväkuntoisen skootterinsa. Isännän omat romut olivat jo varattuina muille asukeille.

Lisää Phu Quocin rannoista löytyy mm. Siveltimellä-matkablogista: Esittelyssä Phu Quocin beachit.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

11 kommenttia

    1. Vietnam on yksi halvimmista maista, joten siihen suhteutettuna täällä Phu Quocin saarella on kyllä kallista. Sao Beachilla olen syönyt ihan perusaterian kaksi kertaa ja 6 e on maksanut molemmilla kerroilla.

  1. Kallista on, kun aurinkotuolisetinkin hinta on tuo n. 6€. Muutamia vuosia sitten oltiin Vietnamissa, Saigonissa ja Phan Thietin rannalla;)

  2. Samalla rannalla asuttiin pari yötä. Ihmeteltiin, miksei kukaan ui ja mitä nuo rantautuneet ja vedessäkin sankoin joukoin olevat geelimäiset oliot ovat. Tosiaan, meduusoja. Kyllä pitää ihmisen olla tyhmä.

  3. Kommentistani jäi näköjään osa puuttumaan. Niin, olin sanomassa, että itse juuri kirjoitin skootteriajelusta saarella. Oman hotellin kulmilla skoottereita vuokrasi suunnilleen jokainen kiska päätien varressa. Ja Rory’s on aika kiva rantabaari. Nettiyhteys toimii ja coctailit ovat kylmiä. ;)

  4. Olen parhaillan Kanarialla ja täälläkin saa rantatuoli+ varjosetin 3 eurolla ja ruokaakin alle 5 €. Miten siellä voi olla niin kallista, kun työläisten keskipalkka on alle 150€/kk ? Pitää olla joku hieno turistipaikka !

    1. Noniinno, ainakkin Gran Canarialla maksaa 3 eur kylmä merivesi ja hiekkamyrsky, tuolla kaukoidässä ilmeisesti vesi kuin linnun maitoa eikä tuulet haittaa mutta tietysti meduusarannat ikäviä. Tuo 6 euron ruuan hinta ei ole kallis meikäläisittäin mutta onhan se suhteessa, eli hinnat asiakaskunnanmukaan, mikä on ihan oikein.

  5. Höh. Rory on ehkä 150m etelään Phuong Binh House and Restaurantista. Eikä Täällä meduusoita ole ollut uimista häiritsemässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *