Long Beach

Long Beach, Phu Quoc, Vietnam

| Lukuaika 2 min
Long Beach, Phu Quoc, Vietnam

Kävin tänään tutustumassa Phu Quocin päärantaan Long Beachiin, joka nimensä mukaisesti on useita kilometrejä pitkä.

Long Beach, Phu Quoc, Vietnam

Nämä kaksi ensimmäistä kuvaa ovat Long Beachin pohjoispäästä läheltä Trang An Phu Quoc -hotellia. Kauniilta näyttää eikö vain?

Valitettavasti uiminen oli lähes mahdotonta, vesi oli täynnä meduusoita. Eivät polttaneet kuitenkaan lyhyen kastautumiseni aikana.

Long Beach, Phu Quoc, Vietnam

Siirryin skootterilla pari kilometriä etelään päin ja siellä näytti tältä.

Long Beach, Phu Quoc, Vietnam

Kyltti mainostaa 150 000 dongin (6 e) aurinkotuolia ja pyyhettä.

Meduusoita oli selvästi vähemmän kuin rannan pohjoisosassa, mutta uimiseni loppui silti lyhyeen kun tunsin poltetta iholla.

Long Beach, Phu Quoc, Vietnam

Kävin tässä ravintolassa (Phuong Binh House and Restaurant) banaanipirtelöllä (40 000 dongia = 1,70 e) ja surffaamassa ilmaisessa wifissä. Ruokalista näytti yllättävän edulliselta, mutta olin hiljattain syönyt Duong Dongin keskustassa. Rory’s Beach Barin viitasta olin kääntynyt päätieltä, mutta sitä en löytänyt.

Long Beachille en enää aio mennä, koska siellä ei voi kunnolla uida, vaan menen varmaan huomenna Sao Beachille jos skootteri järjestyy. Tänään järjestyi kun majataloni isäntä kilautti kaverilleen, joka vuokrasi minulle yllättävän hyväkuntoisen skootterinsa. Isännän omat romut olivat jo varattuina muille asukeille.

Lisää Phu Quocin rannoista löytyy mm. Siveltimellä-matkablogista: Esittelyssä Phu Quocin beachit.