Honda Phantom

Mae Sa Valley Honda Phantomilla 4.12.09

Mae Sa Valley Loop tarkoittaa Chiang Maista tehtävää noin 150 100 kilometrin kierrosta, joka kulkee vuorilla ja laaksoissa Mae Rinin ja Samongin kautta. Tein Mae Sa Valley Loopin Honda Phantomilla, joka on 200-kuutioinen custom. Ajelu alkoi nopeasti sujumaan kun ei ollut opettajaa hermostuttamassa niin kuin edellisellä kerralla. Varovasti yritin ajella, mutta loppumatkasta sattui risteysalueella vaarallinen äkkijarrutustilanne, jossa olin erittäin lähellä kaatumista.

Phantomin ajoasento ja istuin olivat todella miellyttävät skootteriin verrattuna. Muhkea ääni miellytti vielä kaupunkiolosuhteissa, mutta maaseudulla se alkoi tuntua hieman ylimääräiseltä. Phantom ei kovasti ylämäkeen kiihtynyt, mutta kyllä se Dreamia pirteämpi oli.

Kävin Tard Mork -vesiputouksella, pääsylippu kansallispuistoon maksoi 2,40 e ja sama lippu oikeutti käyntiin muillakin reitin vesiputouksilla. Kävin myös Ma Sae Valley -vesiputouksilla, joita olisi ollut peräjälkeen peräti 10 kappaletta. En viitsinyt/ehtinyt jatkaa neljättä putosta pidemmälle.

Mae Sa Valley Loopin Mae Rinin läheinen alue on todella turistinen, siellä on vähän väliä apina-, elefantti-, käärme-, perhos- ja orkideafarmia, joissa en missään käynyt, joten kyseisen kierroksen voisi senkin puoleen ihan hyvin tehdä uusiksi ajaen toiseen suuntaan.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *