chiang mai

Chiang Mai 25-29.11.09

”Wat Phrathat Doi Suthep on theravada-buddhalainen luostaritemppeli, wat, ja suosittu turistinähtävyys Doi Suthepin vuorella Thaimaassa, 15 km Chiang Maista.” Edellinen lainattu Wikipediasta. Buddhalaistemppeleitähän täällä voi helposti katsella kyllästymiseen asti, niitä on Chiang Main kaupunkialueellakin toistasataa, mutta kyllä Wat Phrathat Doi Suthep on yksi hienoimpia.


Chiang Maissa meni muutama päivä vatsataudista toipumiseen. Nestehukka aiheuttaa häiriöitä suolatasapainossa, joka taasen näkyy heikkona olona, joten ostin apteekista veteen sekoitettavaa elektrolyyttijuomajauhetta.

Parannuttuani vuokrasin päiväksi manuaalivaihteisen skootterin, Honda Dream 100:n. Tai puoliautomaatiksikin sellaista kutsutaan, koska siinä ei ole kytkintä. Manuaalivaihteisen skootterin tuumasin helpottavan siirtymistä oikean moottoripyörän satulaan ikäänkuin välivaiheena. Ajelin Doi Suthep -vuorelle ja takaisin.

Moottoripyöräkorttihan minulla on aikaisemman ajokorttiasetuksen ajoilta eli ajotaito vain puuttui. Sain otettua Honda Phantom 200:lla pikku oppitunnin, opettajana Tonys Big Bikesin mekaanikko. Ensin hieman pörräsin isommalla parkkialueella ja sitten ajelin joten kuten takaisin kaupungin keskustaan.

reissuesan valokuvagalleria

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *