Guayaquil, Ecuador

Malecon 2000, Guayaquil, Ecuador 1.12.2011

| Lukuaika 1 min
Guayaquil

Malecon 2000, Guayaquil, Ecuador.

Etelä-Ecuadorin Guayaquil on Ecuadorin suurin kaupunki 2 2,3 miljoonalla asukkaallaan, pääkaupunki Bogotassa Quitossa asukkaita on 700 000 2,2 miljoonaa.

Guayaquil sijaitsee Guayas-joen rannalla. Malecon 2000 on uusi restauroitu rantabulevardi, kaupungin keskus, jossa on aukioita, suihkulähteitä, patsaita, monumentteja, näkötorneja, kahviloita, ravintoloita, suuri puutarha, kauppakeskus, museoita, museolaiva ja IMAX-teatteri.

Guayaquil

Kävelin useamman kilometrin pituisen Malecon 2000:n päästä päähän. Malecon on Ecuadorin vaarallisimman kaupungin turvallista osaa, vartijoita näkyi paljon.

Guayaquilin bussiasemalla oli 114 laituria ja 78 lipunmyyntiluukkua. Menin bussiterminaalista keskustaan ja takaisin Metrovia -pikabussilla (0,25 USD), Metrovian terminaali on bussiaseman vieressä tien toisella puolella.

Yövyin Guayaquilissa yhden yön, otin ensimmäisen edullisen wlanissa varustetun hotellin, joka tuli keskustassa kävellessä vastaan (12 USD). Hotelli Jira sijaitsi Captain Navara -kadulla, mutta Google Kartat on unohtanut koko kadun kartasta! Nokia Kartat sen sijaan tunsi kyseisen kadun.

Guayaquil

Näkymä Malecon 2000:lta kohti kaupunkia.

Reissuesan matkakuvat: 16 Guayaquil-kuvaa