Matkamessut 2012

Matkamessut 2012

Kahden minuutin matkamessuvideollani on muun muassa sukellusta, Iskelmän juontajat, Svanstein Ski -tytöt, Unkarin leipomo, Rantapallon blogilounge (1:15) ja Keskiajan muotinäytös.

Rantapallo kuulemma jatkossa etsii äkkilähtötestaajia. Siinäpä olisikin sopiva homma minulle jos saisi ilmaisen matkan bloggaamista vastaan.

Kirjamyynti matkamessut

Mukahalpoja kirjoja tällä ständillä. Esimerkiksi Madventuresin uutuuskirjan Mad Worldin suositushinta muka 44 e ja tarjoushinta 34 e. Itse ostin ko. kirjan Akateemisesta hintaan 29,90 e. Suomalaisen Matkaoppaan ständillä sen sijaan oli taas sikahalpoja tarjouksia.

Viro

Muun muassa Viron ständi oli näyttävä (kuvaa klikkaamalla aukeaa iso versio kuvasta).

Virolaiset asettuivat pyytämättä nätisti kuvausta varten.

Sukellus matkamessut

Matkamessuilla oli jälleen mahdollista kokeilla sukellusta ilmaiseksi.Georgia matkamessut

Ei ollut ihan turha messureissu, koska Georgian standillä minulle selvisi, että Georgian raja on yhdestä kohdasta auki Venäjälle. Olin ollut käsityksessä, että sodan jälkeen raja on kiinni. Laitetaankos auton nokka kohti Georgiaa :). Georgiahan on siitä kiva ex-NL-maa että sinne ei tarvitse viisumia.

Unkari matkamessut leipomo

Voi voi miksen ostanut unkarilaista pullaa?

Islanti matkamessut

Islannin osastolla oli seinällä upea maisemakuva. Vai onko liiankin upeat värit, taitaa olla kuvankäsittelyn tulos, oikeasti ei näytä paikan päällä tuolta?

Jääkarhu Rovaniemi matkamessut

Jääkarhu Rovaniemen ständillä.

Muutamiin arvontoihin tuli tietysti osallistuttua. Toivoisin voittavani vaatimattomasti 10 000 euron arvoisen matkan.

Lahjoitan 2 kpl messulippujaOletko menossa la-su matkamessuille? Minulla on 2 kpl matkamessulippuja, jotka voin lahjoittaa. Liput on noudettavissa Nokialta (reissuesa ät gmail.com, 040 777 0888).

Reissuesan matkakuvat – Matkamessut 2012

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *