Ostin lennot Thaimaahan tammi-maaliskuulle 2015

Koh Samui, Thaimaa 2009

Ostin lopulta eilen lennot Thaimaahan ajalle 7.1 – 23.3.2015 eli 2,5 kk reissu on jälleen tiedossa kahden viikon ”joululoman” jälkeen. Lennän nyt ensimmäistä kertaa Aeroflotilla, mutta ei kai siinä mitään erikoista ole nykyisin, samanlainen lentoyhtiö kuin muutkin?

Ostin lennot Kilroyn kautta, hakukoneena käytin lähinnä Momondoa. Liput maksoivat 584 euroa sisältäen lisämaksun luottokortin käytöstä. 11 euron luottokorttilisä kannattaa maksaa, koska minun tuurillani Kilroy tai Aeroflot menee konkurssiin juuri ennen lähtöä.

Menomatkaan kuluu Moskovan koneenvaihtoineen noin 17 h ja paluumatkaan noin 14 h. Toinen vaihtoehto samassa hintaluokassa olisi ollut Malaysian Airlines, mutta matka olisi kahdella välilaskulla kestänyt noin 24 h molempiin suuntiin.

Thaimaan viisumia en varmaankaan ala hakemaan eikä sitä ehkä ehtisi saadakaan, koska Thaimaan lähetystön sivut kertovat viisumin käsittelyajan postitoimituksissa olevan kolme viikkoa.

Luultavasti teen niin, että 30 päivän maassaololuvan päättyessä teen kahden viikon reissun Kambodzaan tai muuhun naapurimaahan ja palaan lentämällä, jolloin saan toiset 30 päivää.Thaimaa

Viimeisestä Thaimaan-käynnistäni alkaa olla viisi vuotta. Vuoden 2009 lopulla kiertelin Thaimaassa enemmänkin, opettelin muun muassa ajamaan moottoripyörällä Chiang Maissa ja tein pitkän moottoripyörämatkan Pohjois-Thaimaassa.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

5 kommenttia

  1. Sinuahan voi sanoa varsinaiseksi kodin säästäjäksi (olettaen, että sinulla on asunto Suomessa)! Voisin sanoa, että kateeksi käy!

    Meilläkin Aeroflotin lennot helmikuussa Hanoihin. Oli hinnaltaan niin paljon parempi kuin muut. Samaa tuumin kuin sinä: lentoyhtiö siinä missä muutkin. Olen pitänyt kriteerinä EU:n mustaa listaa: jos jokin yhtiö sille päätyy, jätän lentämättä.

    1. Rajoituksia matkojen kestolle minulla ei juuri ole, mutta budjetti toki rajoittaa kohteita. Thaimaa on halpa kohde, siellä pärjään hyvin reilun tonnin kk-budjetillani.

  2. Hienoa, kiva lukea sitten aikanaan kuulumisiasi Thaimaasta! Lentoyhtiön valinta noiden kahden saman hintaluokan vaihtoehdon välillä olisikin jo kovempi pala meitsille. Aeroflot eli Aeroflop vai ”ei kahta ilman kolmatta” -Malaysian Airlines… Vakavasti puhuen: itse pidän Annikan tavoin kriteerinä EU:n mustaa listaa. En lennä, jos yhtiö löytyy sieltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *