Odessa, Ukraina

Passi hukassa Odessassa 19.8.2011

Odessa

Kuvassa Suuren isänmaallisen sodan muistomerkki Odessassa, pylvässä teksti ”tuntemattomalle matruusille”.

Olin ensimmäisen yön Odessassa Passadz-hotellissa aivan ydinkeskustassa (Preobredzenskaja 34), hinta ilman mukavuuksia 180 hr (16 e).

Lähdin hotellilta puoleltapäivin, kävin syömässä Tavria V:ssä seljankan ja pullakahvit. Kadulla huomasin sitten, että taskussani on vain lompakko, mutta ei passia.

Odessa Tokio Star

Olin varannut netin kautta seuraavaksi kolmeksi yöksi huoneen Tokio Star -hotellista (95 hr = 8,5 e) 2,5 km päästä läheltä asemaa (Vodoprovodnaja 1) eikä ilman passia tietenkään voi kirjautua hotelliin.

Palasin Passadz-hotelliin kysymään onko passini siellä. Vastaanottovirkailija jotain tarkisteli ja sanoi, ettei passia ole. En huomannut kysyä onko huoneeni siivottu käyntini jälkeen.

Tarkistin jälleen ettei passia ole tavaroissani ja istahdin miettimään. Pakko sen passin on olla jäänyt huoneeseen.Hiippailin toiseen kerrokseen ja löysin sieltä kerrospäivystäjän, jolle kerroin asiani. Hän katsoi, että huonetta ei ole vielä siivottu ja lähti tarkistamaan huoneen kanssani.

Passi oli pöydällä valkoisen kahteen kertaan taitetun A4-paperin alla.

Jos passi olisi mennyt hukkaan pysyvästi, väliaikaisen passin olisi varmaankin saanut hankittua Kiovassa Suomen lähetystöstä.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *