Ping Helsinki 2017

PING Helsinki 2017

PING Helsinki 2017

Olin mukana PING Helsinki 2017 Business Festival -sisältömarkkinointitapahtumassa.

PING Helsinki 2017

Tapahtumapaikkana oli lokakuussa 2016 avattu Clarion-hotelli Helsingin Jätkäsaaressa. Kuvassa näkyy vanhaan makasiiniin rakennettuun tapahtumakeskukseen nousevat portaat.

PING Helsinki 2017

Ilmapallon sai ottaa lähtiessä mukaan.

PING Helsinki 2017

PING Helsingin perustajat Sanna Salojärvi, Aku Varamäki ja Inna-Pirjetta Lahti avaamaassa festivaalia.

PING Helsinki on vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijayritys. Tarjoamme vaikuttajamarkkinoinnin konsultointia, suunnittelua ja koulutusta ja järjestämme tapahtumia, jotka kokoavat yhteen koko niin sisältöjen tekijät kuin niitä hyödyntävät yritykset. Uskomme luottamuksen vaalimiseen ja läpinäkyvyyteen. Siksi olemme kehittäneet yhdessä kumppaneidemme kanssa alan yhteisen eettisen koodiston PING Ethicsin.

PING Helsinki 2017

PING järjestettiin nyt kolmatta kertaa ja itse olin mukana toista kertaa. Viime vuonna en osallistunut, mutta toissa vuonna olin mukana (PING Helsinki 2015). Content Guruja oli mukana 205, joista suomalaisia matkabloggaajia oli noin 30. Business Hippien osallistujamäärä oli ilmeisesti noin 400, koska puhetta oli 600 osallistujasta.PING Helsinki 2017

Thomas Halloran ja Titta Pousi oppivat maailmanympärimatkansa aikana niin hyviksi videokuvaajiksi, että perustivat matkan jälkeen Ikivideo-nimisen videotuotantoyhtiön. Katso IKILOMALLA VLOGI -Youtube-kanava.

Muuten, jos Madventuresista tehtäisiin neljäs kausi, matkaan voisi lähettää Titan ja Thomaksen. Riku ja Tunna eivät varmaan kuitenkaan enää viitsi itse lähteä.

PING Helsinki 2017

Kuvassa Zeanin Laura Ala kertoo virtuaalitodellisuuden kehitystrendeistä. Laura kirjoittaa myös matkablogia Alan maailma.

Osallistuin rinnakkaisohjelmiin ”Virtuaalisisällöt tulevat” ja ”Vaikuta visuaalisesti”. Kiinnostavampiakin olisi ollut valikoimissa, mutta olin hidas ilmoittautuja ja jouduin tyytymään niihin missä oli vielä tilaa.

PING Helsinki 2017
PING Helsinki 2017

Clarionin 16. kerroksen Sky Roomista avautuu hyvä näköala kohti Helsingin keskustaa.PING Helsinki 2017

Pukeutumisteemana tämänvuotiselle festivaalille oli heittäytyminen. Vasemmalla Pinkit korkokengät -blogin Maiju ja Tämän kylän homopoika -blogin Eino, oikealla Watia.fi -blogin Lotta. Parhaan pukeutujan palkinnoin vei…

https://www.instagram.com/p/BTcU9ocl7l8/

…Walleni.us -blogin Sanna.

PING Helsinki 2017

Osallistuin tällä kuvalla Rantapallon 300 euron matkalahjakortin arvontaan, Rantapallon account director (ja Pingviinimatkat-blogin) Milla stailasi.

PING Helsinki 2017

Rantapallon toimittaja (ja Archie Gone Lebanonin matkabloggaaja) Inka kollegoineen.

PING Helsinki 2017

Vasemmalla lounaalla tarjottu kasvisruoka ja oikealla päivällisen jälkiruoka.

Mikko Harju kävi laulamassa kappaleensa Sinä riität.

Casey Neistat

PING Helsinki 2017

Ping Helsinki 2017:n kohokohta oli tubettaja Casey Neistatin esiintyminen. Neistat on maailman suosituimpia videobloggaajia ja hänen Youtube-kanavallaan on seitsemän miljoonaa tilaajaa. Myös live-esiintyjänä Neistat oli vakuuttava. Häntä olisi kuunnellut mielellään paljon pitempään kuin puoli tuntia, mutta eipä miljonääriä ole varmaan varaa puhuttaa pitempään.

Casey Neistat kävi aikaisemmin talvella Suomen Lapissa kuvaamassa Human Flying Drone -lennokkivideon, jota on 4 kk aikana katsottu 8,5 miljoonaa kertaa.

PING Helsinki 2017

https://www.facebook.com/reissuesanmatkablogi/videos/1449150218479452/

Puheen jälkeen Casey poseerasi ystävällisesti fanien kanssa.

Casey Neistat pääsi mukaan myös eilisen Ylen tv-uutisiin ja Hesari julkaisin tänään laajan jutun hänestä: Kuolemaa Lapin taivaalla uhmannut Casey Neistat muokkaa suomalaisteinien mielipiteitä enemmän kuin ehkä kukaan muu – ja tienaa samalla miljoonia. PINGin lisäksi Neistat oli pääesiintyjä myös videotuottajien Foom Festissä.

Aiheesta muualla

#pinghelsinki 2017 | Meriharakka.net
Tee mitä et voi – by PING Helsinki, Casey Neistat, Ilkka Halava ja Ulla | Stilettikorkokanta
Ping Helsinki: 10 oivallusta työstä, elämästä ja digiavaruudesta | Walleni.us
CASEY NEISTAT & VINKARE – tubeidoleita PING Helsinki 2017 -tapahtumassa | Lanttimatkat (video)

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

2 kommenttia

  1. Mahtava tapahtuma ja mahtavaa oli löytää itsensä sun blogista ja videolta :) Sulla on sairaan hyvät kuvat <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *