PING Helsinki 2017

PING Helsinki 2017

PING Helsinki 2017

Olin mukana PING Helsinki 2017 -vaikuttajamarkkinointitapahtumasssa.

PING Helsinki 2017

Tapahtumapaikkana oli lokakuussa 2016 avattu Clarion-hotelli Helsingin Jätkäsaaressa. Kuvassa näkyy vanhaan makasiiniin rakennettuun tapahtumakeskukseen nousevat portaat.

PING Helsinki 2017 PING Helsinki 2017

Thomas Halloran ja Titta Pousi oppivat maailmanympärimatkansa aikana niin hyviksi videokuvaajiksi, että perustivat matkan jälkeen Ikivideo-nimisen videotuotantoyhtiön. Ks. IKILOMALLA VLOGI -Youtube-kanava.

Muuten, jos Madventuresista tehtäisiin neljäs kausi, matkaan voisi lähettää Titan ja Tuomaksen. Riku ja Tunna eivät varmaan kuitenkaan enää viitsi itse lähteä.

PING Helsinki 2017

PING Helsingin perustajat Sanna Salojärvi, Aku Varamäki ja Inna-Pirjetta Lahti avaamaassa festivaalia.

PING Helsinki on vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijayritys. Tarjoamme vaikuttajamarkkinoinnin konsultointia, suunnittelua ja koulutusta ja järjestämme tapahtumia, jotka kokoavat yhteen koko niin sisältöjen tekijät kuin niitä hyödyntävät yritykset. Uskomme luottamuksen vaalimiseen ja läpinäkyvyyteen. Siksi olemme kehittäneet yhdessä kumppaneidemme kanssa alan yhteisen eettisen koodiston PING Ethicsin.

PING Helsinki 2017

PING järjestettiin nyt kolmatta kertaa ja itse olin mukana toista kertaa. Viime vuonna en osallistunut, mutta toissa vuonna olin mukana (PING Helsinki 2015). Content Guruja oli mukana noin 600, heistä suomalaisia matkabloggaajia noin 30.

PING Helsinki 2017

Vasemmalla lounaalla tarjottu kasvisruoka ja oikealla päivällisen jälkiruoka.

PING Helsinki 2017
PING Helsinki 2017

Clarionin 16. kerroksen Sky Roomista avautuu hyvä näköala kohti Helsingin keskustaa.

PING Helsinki 2017

Pukeutumisteemana tämänvuotiselle festivaalille oli heittäytyminen. Vasemmalla Pinkit korkokengät -blogin Maiju ja Tämän kylän homopoika -blogin Eino, oikealla Watia.fi -blogin Lotta. Parhaan pukeutujan palkinnoin vei…

…Walleni.us -blogin Sanna.

PING Helsinki 2017

Kuvassa Zeanin Laura Ala kertoo virtuaalitodellisuuden kehitystrendeistä. Laura kirjoittaa myös matkablogia Alan maailma.

Osallistuin rinnakkaisohjelmiin ”Virtuaalisisällöt tulevat” ja ”Vaikuta visuaalisesti”. Kiinnostavampiakin olisi ollut valikoimissa, mutta olin hidas ilmoittautuja enkä voinut enää valita täysin vapaasti.

PING Helsinki 2017

Osallistuin tällä kuvalla Rantapallon 300 euron matkalahjakortin arvontaan, Rantapallon account director (ja Pingviinimatkat-blogin) Milla stailasi.

PING Helsinki 2017

Rantapallon toimittaja (ja Archie Gone Lebanonin matkabloggaaja) Inka kollegoineen.

Casey Neistat

PING Helsinki 2017

Ping Helsinki 2017:n kohokohta oli tubettaja Casey Neistatin esiintyminen. Neistat on maailman suosituimpia videobloggaajia ja hänen Youtube-kanavallaan on seitsemän miljoonaa tilaajaa. Myös live-esiintyjänä Neistat oli vakuuttava. Häntä olisi kuunnellut mielellään paljon pitempään kuin puoli tuntia, mutta eipä miljonääriä ole varmaan varaa puhuttaa pitempään.

Casey Neistat kävi aikaisemmin talvella Suomen Lapissa kuvaamassa Human Flying Drone -lennokkivideon, jota on 4 kk aikana katsottu 8,5 miljoonaa kertaa.

PING Helsinki 2017

Puheen jälkeen Casey poseerasi ystävällisesti fanien kanssa.

Casey Neistat pääsi mukaan myös eilisen Ylen tv-uutisiin ja Hesari julkaisin tänään laajan jutun hänestä: Kuolemaa Lapin taivaalla uhmannut Casey Neistat muokkaa suomalaisteinien mielipiteitä enemmän kuin ehkä kukaan muu – ja tienaa samalla miljoonia. PINGin lisäksi Neistat oli pääesiintyjä myös videotuottajien Foom Festissä.

Aiheesta muualla

#pinghelsinki 2017 | Meriharakka.net