Dominikaaninen tasavalta

Instagram-kuvia Dominikaanisesta tasavallasta ennen lähtöä

| Lukuaika 1 min

Olen hieman surffaillut Instagram-käyttäjien Dominikaanisen tasavallan kuvia ennen matkalle lähtöä. Tämä ensimmäisen kuvan saari on Isla Paraiso (Paratiisisaari), toiselta nimeltään Cayo Arena. Saari sijaitsee luoteisrannikolla 1,5 h matkan päässä Puerto Platasta.

Tämä auringonnousu on Juan Doliosta, joka sijaitsee 50 km pääkaupunki Santo Domingosta länteen, siis Karibianmeren rannalla.

Tämä auringonnousu on pohjoisrannikon Cabaretesta, siis Atlantin valtameren rannalta.

Tämä palmurantakuva on otettu Las Terrenasissa Samanan niemimaalla koillisrannikolla.

En ole koskaan kokeillut minkäänlaista surffausta, mutta voisin kokeilla, eihän se voi vaikeaa olla kun koiratkin osaavat ;).

Tässä on pikku surffausvideo, klikkaa kuvaa niin alkaa pyörimään. Instagramiin voi lisätä alle 15 s videoita, mutta itse en ole saanut videoiden lähetystä onnistumaan.

Tämä kirjoitus liittyy Instagram Travel Thursdayhin, joka on viikottainen kokoelma blogipostauksia. Tempauksen tarkoituksena on vahvistaa Instagramia matkainspiraation ja -tiedon levittämiskanavana ja tuoda esille Instagramin matkailueksperttejä. Järjestäjien blogit Suomessa ovat Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Running with Wild Horses.