Supermessut 2018

Tampereen Supermessut 2018

Supermessut 2018

Kävin tänään Tampereen Supermessuilla bloggaajapassilla.

Supermessut 2018

Hain ensin PyhäNäsi-pyöräilykartaston. Näsijärvi- ja Pyhäjärvireiteistä olen kokonaisuudessaan ajanut vain 30 km pitkän Maisemareitin. Reittejä löytyy kovemmallekin pyöräilijälle, miten olisi vaikka Näsijärvireitin Karhunkaataja 320 km :). Reiteille löytyy GPX-tiedostot navigointia varten.

Supermessut 2018

Ruoveden osastolla soi harmonikka komeasti.

Supermessut 2018

Pieksämäen osastolla oli panostettu onnistuneesti maskeeraukseen.

Supermessut 2018

Laukon kartanon edustajalla oli historiallinen puku ja hiukset sävy sävyyn. Laukon kartano sijaitsee Vesilahdessa 45 km Tampereelta etelään. Laukon kartanoon pääsee myös Hopealinjan risteilyillä Tampereelta, Nokialta ja Lempäälästä. Tänä kesänä Laukon kartanossa järjestetään ritariturnajaiset 9-10.6 ja Muinainen Laukko -festivaali 7-8.7.

Supermessut 2018

Maistoin hyvää hapanleipää Koitsan pidon ja palvelun, Iloisen Pässin Maalaispuodin, Rautjärven kunnan, Parikkalan Patsaspuiston, Papinniemi Campingin ja Simo Häyhä -museon osastolla.Supermessut 2018

Jyväskylän ja Neste-rallin osastolla ajettiin rallia.

Supermessut 2018

Tampereen Tallipihan suklaapuodilla oli herkullinen osasto.

Supermessut 2018

Useampi musiikki- ja teatteritapahtuma oli mukana messuilla, tässä KesäVirratSoi-musiikkijuhlan ständi.

Supermessut 2018

Kävin Lepaan viinitilan osastolla maistamassa Hinnonmäen Roséa, puolikuivaa punaherukoista valmistettua rosemarjaviiniä, hyvää oli.

Supermessut 2018

Flowparkin osastolla jotkut lapset kiipesivät messuhallin kattoon asti. Toivottavasti en voita Flowparkin arvonnassa, miten uskaltaisin mennä seikkailemaan 15 m korkeuteen :).

Supermessut 2018

Osallistuin myös Rannikkoreitin arvontaan. Lakeudelle.fi -arvontaan voi osallistua myös netissä vappuun asti.Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *