Hua HIn

Hua Hin, Thaimaa

Hua Hin, Thaimaa

Hua Hinin keskustasta etelään päin on yhtäjaksoista uimarantaa noin 6 km. Tämä kuva on otettu rannan keskivaiheilta Intercontinental-hotellin luota. Horisontissa näkyy Khao Takiab -vuori. Rannalla oli varoituskyltti meduusoista, mutta en törmännyt niihin.

Hua Hin, Thaimaa

Hua Hinin keskustassa uimaranta alkaa tästä Hiltonin luota.

Hua Hin, Thaimaa

Uimarantaa Khao Takiab -vuoren luona.

Hua Hin, Thaimaa

Näkymä Khao Takiab -vuorelta Hua Hinin rannalle.

Hua Hin, Thaimaa

Buddhapatsas Khao Takiabin laella.

Hua Hin, Thaimaa

Kissa ja buddhat.Hua Hin, Thaimaa
Hua Hin, Thaimaa

Wat Khao Takiabissa näyttää olleen kuvauskielto, jota en huomannut.

Hua Hin, Thaimaa
Hua Hin, Thaimaa

Apinoita oli temppeliin johtavien portaiden luona valtavasti.

Hua Hin, Thaimaa

Vuokrasin skootterin (ei kuvassa) yhdeksi päiväksi. Huoneesta ilmastoinnilla maksoin noin 17 e/yö.

Hua Hin, Thaimaa

Hua Hin on sekä kallis että halpa. Keskustasta rannan läheltä löytyy kalliita ravintoloita, mutta jo muutaman sadan metrin päässä ruoka-annoksia saa reilulla eurolla.

Hua Hin, Thaimaa

Crepe banaanilla ja nutellalla 30 bahtia eli 0,80 euroa.

Hua Hin, Thaimaa

Iltamarkkinoiden alue keskustassa oli todella iso, tällaista en muista viisi vuotta sitten nähneeni.Hua Hin, Thaimaa

Tulin Hua Hiniin minibussilla Bangkokin Victory Monumentilta. Pikkubussit ovat siitä käteviä, että ne kulkevat suoraan keskustojen välillä eikä tarvitse erikseen matkustaa kaukana keskustasta sijaiseville bussiasemille.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

3 kommenttia

 1. Mukavaa, kun on aina hintoja mukana. En tiedä kiinnostaako se yleensä ihmisillä, mutta itsellä ainakin. Tuo euron romahtaminen dollaria ja muita isoja vastaan tosin huolettaa jo..

  Toinen juttu, kuinka pidät huolen ettei konetta/kameraa jne napata majoituspaikasta tai liikkeellä ollessa? Onko jotain erityistä esim. aasian suunnalla mihin pitäisi varautua?

  1. Yleensä majapaikoissani ei ole tallelokeroa tietokoneelle tai kameralle, joten jätän ne huoneeseen (kamera useimmiten mukana). Varkauksien varalta minulla on jatkuva matkatavaravakuutus.

   Liikkeellä vilkkaissa paikoissa pyrin kantamaan kameralaukkua etupuolella ja pitämään repun vetoketjun lukittuna pienellä numerolukolla. Liikennevälineissä pienehkö reppuni useimmiten mahtuu jalkatilaan, tavarasäiliö on turvattomampi.

   Tällä reissulla ei ole ollut vaaratilanteita, mutta viisi vuotta sitten Phuket Townissa minulta yritettiin varastaa skootterilla ajaessani lompakko – saaliina oli onneksi vain kartta.

  2. Olin Thaimaassa alkuvuodesta kolme kuukautta ja pyöräilin siellä 1100 km aivan karva hattu maallisella pyörällä eli ilman vaihteita. Tällä kerralla pyöräilin lähinnä Jomtienin ja Pattajan alueella.Pyörässä oli etukori jossa pidin pientä kassiani. Eräällä kolme kaistaleella tiellä pyöräillessäni viereen ajoi mopopoika sovittaen vauhtinsa minun vauhtiini ja niinpä hänen vasen kätensä kävi nopeasti kiinni kassini mutta kassinipa ei lähtenytkään hänen matkaansa koska olin ostanut 2 kg painavan vesimeloonin! Tämä o!i ensimmäinen ja ainoa kerta kun mitään tällaista olen kokenut vaikka olen viettänyt yhteensä 11 kuukautta Thaimaassa.opetus oli että mitään laukun näköistäkään ei kannata laittaa pyörän etukoriin. Pyöräilyä en kuitenkaan aijo lopettaa mutta varovainen kannattaa olla !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *