Cayo Levantado, Dominikaaninen tasavalta

Lippuarvonta matkamessuille 2020 ja matkasuunnitelmat

Cayo Levantado, Dominikaaninen tasavalta

Akkreditoiduin matkabloggaajaksi vuoden 2020 Helsingin matkamessuille, ja arvon sen ansiosta kaksi vapaalippua messuille.

Lippuarvonta matkamessuille 2020

Arvon kaksi ilmaista pääsylippua vuoden 2020 matkamessuille niiden kesken, jotka jättävät kommenttinsa tähän blogipostaukseen tai tätä postausta koskevaan Facebook- tai Twitter-julkaisuun.

Voittajia on kaksi eli molemmat voittajat saavat yhden lipun. Liput ovat e-lippuja ja niillä saa yhden sisääpääsyn minä tahansa matkamessujen aukiolopäivistä to-su 17-19.20.2020 (pe 10-19, la-su 10-18).

Kerro kommentissasi minne suunnittelet matkustavasi vuonna 2020.

Osallistumisaikaa on kolme päivää eli tiistaihin 14.1.2020 klo 15 asti. Julkaisen voittajat tämän postauksen kommenteissa ja somessa.

Itse olen paikalla matkamessuilla todennäköisesti perjantaina. Ainakin silloin on jotakin minua kiinnostavaa ohjelmaa esiintymislavoilla eli Venäjän matkailua ja maata pitkin matkailua (Pietari, Siperia, kävely Suomen halki, Eurooppa raiteilla).Matkasuunnitelmani vuodelle 2020

Palasin Pietarista tämän viikon maanantaina, ja tiistaina varasin 15 päivän matkan ”hiihtolomalle”. Lennän Gran Canarialle Tjareborgilla ma 24.2.2020 (65 e), ja palaan Norwegianilla ti 10.3.2020 (146 e).

Yövyn Las Palmasissa vuorotellen Alcaravaneras- ja Falow-hostelleissa. Varasin molemmista yhden hengen huoneen omalla kylpyhuoneella ilman aamiaista. Majoituksen keskihinnaksi tuli 20 e/yö.

Viimeistään kesälle on suunnitteilla automatkoja Itä-Eurooppaan. Loppuvuonnakin matkustan jonnekin, ja tavoitteena on olla matkoilla tänäkin vuonna vähintään 3 kk ajan.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

27 kommenttia

  1. Japaniin ainakin tulee mentyä tänä vuonna, muut suunnitelmat vielä avoinna :)

  2. Espanjaan olemme menossa maaliskuussa, toivottavasti joku muukin matka tälle vuodelle, messui!ta ideoita hakemaan

  3. Matka Pargaan varattuna elokuulle <3. Lisäks ois kiva päästä johonkin kaupunkilomalle esim. Barcelonaan tai Prahaan. Kova hinku ois myös Afrikkaan safarille. Matkamessuille ois kiva päästä fiilistelemään ja suunnittelemaan uusia matkakohteita.

    1. Pietariin tammi-helmikuun vaihteessa. Perjantain ohjelma messuilla olisi täysosuma siis.

  4. Tokioon olen lähdössä tädin kanssa :) Lennot ja hotelli varattu!

  5. Lippuarvonta on nyt suoritettu. Osallistujia oli 22 kpl täällä blogissa ja 2 kpl Facebook-sivulla. Onnetar suosi osallistujia numero 14 ja 17, onnea voittajille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *