Tallink Starin Burger King

Maailman ainoan laivalla sijaitsevan Burger Kingin avajaiset Tallink Starilla

Blogiyhteistyö: Tallink Siljan lehdistö/bloggaajamatka*

Olin eilen mukana Burger King -ravintolan avajaisissa Tallink Star -pikalaivalla.

Burger King, Tallink Star
Tallink Silja Oy:n toimitusjohtaja Margus Schults sekä Restel Oy:n toimitusjohtaja Mikael Backman julistamassa Burger Kingiä avatuksi.
Burger King, Tallink Star

Söin herkullisen Steakhouse-aterian merinäköalalla.

Tallink Starin Burger King on ainoa laivassa sijaitseva Burger King -ravintola. Samalla se on Viron ensimmäinen ja Suomen suurin Burger King, jossa on 300 asiakaspaikkaa. Ravintola on rakennettu 9. kannelle Quick&Easy-ravintolan tilalle.

Steakhouse-burgeri yhdistää avotulella grillatun naudanlihapihvin maukkauden ja maissijauholla kuorrutetun sämpylän, paahdetut sipulit, tuoreen tomaatin, salaatin ja majoneesin. Koko komeuden kruunaavat juusto, pekoni ja herkullinen savunmakuinen BBQ-kastike.

Burger King, Tallink Star
Burger King, Tallink Star
Burger King, Tallink Star

Eikö nämä hinnat ole jotakuinkin samat kuin Suomessa maissa? Eli suomalaisesta näkökulmasta hinnoissa ei yllättäen ole sijaintilisää. Toisaalta jos Viron hintatasoa ajattelee niin onhan nämä hinnat kalliimpia kuin Tallinnan pikaruokaravintoloissa. Siitä ei ole tietoa tuleeko Burger King -ravintoloita Virossa maihinkin.Viimeiset Burger King -käyntini ovat Suomen sijaan Hua Hinistä ja Moskovasta, joten varmuudella en osaa hintoja vertailla.

Burger King, Tallink Star

Myös Tallinna TV oli paikalla avajaisissa.

Tallink Star

Tallink Star -pikalaiva kulkee Helsingin ja Tallinnan välin aina kahdessa tunnissa. Burger King on auki laivan kaikilla matkoilla kaikkina viikonpäivinä.

Paluumatkalla Mall Oja Tallinnan matkailutoimistosta kertoi Tallinnan tapahtumista ja uusista ravintoloista ja kahviloista. 28.3-3.4 järjestetään Tallinn Music Week (TMW). Tallinnassa on pienpanimobuumi ja Craft Beer Weekendin 1-2.4 liput on jo loppuunmyyty. Toukokuun lopulla Tallinnassa avataan Viron ensimmäinen Hilton-hotelli eli Hilton Tallinn Park.

*Tämä taisikin olla ensimmäinen kerta kun osallistuin sellaiselle – aikaisemmin en ole ehtinyt kun olen ollut aina matkoilla ;).

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *