Tallinnan vappu

Tallinna vappuna 2012

Tallinna vappuna 2012

Näkymä auringonlaskun aikaan Toompean kukkulan näköalatasanteelta kohti Vanhaakaupunkia.

Idea palata Israelista Tallinnan kautta syntyi, koska minulla oli vielä Viron kruunuja, jotka on nykyisin mahdollista vaihtaa euroiksi vain Viron keskuspankin museossa (kuva alla). Lentoni Tel Avivista lähti 05:20 yöllä, nopea koneenvaihto Riikassa ja saapuminen Tallinnaan noin 11:30.

Viron keskuspankin museo

Saavuin Tallinnan keskustaan vapunpäivänä puolenpäivän maissa, mutta mitään vappumarsseja tai vappupuheita ei näkynyt. Alla olevassa kuvassa on suunnilleen kaikki mitä Vanhassakaupunkissa näkyi merkkejä vapusta. Jonkin verran ihmisillä näkyi ylioppilaslakkeja.

Tallinna vappu
Coca Cola Plaza Tallinna

Kävin Coca Cola Plazalla katsomassa Nälkäpelin, suosittelen, tähtiä annan 4.5/5. Lippu maksoi 6,50 e eli vielä on selvästi halvempaa kuin Suomessa, Tampereella elokuva parhaaseen katseluaikaan maksaa 12 e.

Ravintola Talukõrts Tallinna

Ravintola Talukõrtsilla oli tarjouksena pippuripihvi 8 e. Pippuripihvi oli peruskamaa, ei erityisen hyvää tai huonoa, haluttua kypsyysastetta ei kyselty. Luin Baltic Guidesta, että Tallinnan ravintoloilla on taipumus veloittaa kraanavedestäkin 2,50 e, mutta Talukõrtsissä sai pulloveden 1,50 eurolla.

Tallinna vappu musikantti

Musikantti ja kissa Viru-kadulla Vanhassakaupungissa.LindaLine Merlin

Tulin Tallinnnasta Linda Linen Merlinillä, 34 e.

50 kuvaani Tallinnasta vappuna 2012

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *