Air Berlin

Menomatka Teneriffalle 29.9.2014

Air Berlin

Matkani Teneriffalle alkoi bussista myöhästymisellä. Nokialta Tampereelle menee sunnuntai-iltana busseja vain tunnin välein, joten minun oli otettava Tampereelle junaan ehtiäkseni taksi, joka maksoi 38,60 euroa. Ehkäpä seuraavalla kerralla laitan kellon hälyttämään ennen pysäkille lähtöä ;).

Wagner ostaa matkan

Sain ennen matkallelähtöä lahjaksi Wagner ostaa matkan -mukin.

Wagner ostaa matkan
Wagner ostaa matkan

Ebookersin järjestelmä yritti myydä lisähinnalla matkalaukun kuljetuksen, mutta ostin lipun vain käsimatkatavaroilla. Myöhemmin huomatessani tarvitsevani enemmän tavaraa mukaan palasin lisäämään varaukseen matkalaukun, mutta se olikin sisältynyt lipun hintaan.

Berliini

Helsinki-Vantaalla olin taas hyvissä ajoin, kuusi tuntia ennen lentoa, joka lähti klo 6:40. Minulla oli sohva käytössä ja saatoin vähän nukkuakin välillä. Berliinissä oli neljän tunnin välilasku ja söin parit nakit saksalaiseen tapaan.

Teneriffa

Air Berlin ei tarjonnut oikeaa ruokaa viiden tunnin lennollakaan, vaan vain pientä naposteltavaa kuten suklaata ja yhden sämpylän. Langatonta netti ei koneessa ollut tarjolla, mutta en olisi sitä jaksanutkaan käyttää.

Teneriffa

Lentokone laskeutui Teneriffan eteläiselle lentokentälle klo 16:30 paikallista aikaa eli lento oli 35 minuuttia myöhässä. Kokeilin Visa Electronia lentokentän automaateissa ja ihan kuolluthan se oli, vaikka Suomessa vielä toimi. Ehkä pitää tilata uusi kortti tilalle, olen nyt yhden kortin eli Visan varassa ilman varakorttia. Pankki ei kylläkään taida suostua lähettämään korttia ulkomaille.Teneriffa

Koska lento saapui ihmisten aikoihin, pääsin bussilla Santa Cruziin. Eteläisen Teneriffan maisemat ovat näin karuja, pohjoisessa on vihreämpää.

Teneriffa

Tämä ei ole moskeija, vaan Repsolin huoltoasema :). Bensa näytti maksavan edelleen noin 1,10 euroa.

Teneriffa

Ostin linja-autoasemalta julkisen liikenteen kuukausilipun Santa Cruzin metropolialueelle 45 eurolla ja menin syömään ja kahvittelemaan kuvassa näkyvän Espanjan aukion liepeille. Kuukausilipun vuoksi minun on nyt pidettävä passi aina mukana.

Teneriffa

Pension Mileman huoneeni. Virittämällä käyttöön uuden wifi-lisäantennini sain nostettua nettinopeuden 1,5 megasta 20 megaan.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

2 kommenttia

  1. Alfa AWUS036NHR wifi-vastaanotin USB-porttiin ja siihen iso lisäantenni ALFA 9dBi 2,4GHz WLAN. Tilasin nämä Amazon.de:stä. Olen tyytyväinen hankintaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *