Norjan lippu

Mobiilidata Norjassa 6 e/vrk

Etsiskelin Norjasta nettiyhteyksiä Norjan matkaa varten. WLAN-yhteydet ovat älyttömän kalliita satunnaiskäyttäjälle, luokkaa 7 e/30 min. GPRS/3G-data sen sijaan on Telenorin prepaid-liittymissä poikkeuksellisen mallikelpoisesti hinnoiteltu eli 6 e/vrk saa surffailla rajattomasti. Muissa maissa en olekaan löytänyt kiinteähintaista gprs:ä prepaid-liittymissä*, vaan ainoastaan postpaid-liittymissä, joita voivat saada vain ko. maassa asuvat. EGDE-data on hyvin toimiessaan riittävän nopea työntekoa varten, seuraavassa Norjan EDGE-peittokartta:

EDGE Norway

*Prepaid-liittymiä ympäri maailmaa löytyy sivulta http://www.prepaidgsm.net/.

Kirjastoissa saattaa löytää ilmaista nettiä lyhyeksi aikaa, mutta siitä en löytänyt tarkempia tietoja. Nettikahviloissa hinnat ovat 2,30-7,40 e/h Kulkurin Europppa -ohjelman mukaan.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

4 kommenttia

  1. Taas tuli mieleen lähteä Norjassa käymään tänä kesänä, mutta siellä on polttoaine erittäin kallista – 1,60 e/litra!

  2. Ilmeisesti rikas öljymaa Norja ei ole kiinnostunut ”köyhäilijöistä”. Jouduin kesällä yllättäen lumimyrskyyn tunturireitillä ja pysäytin autoni tien sivuun yöksi, kun taajamatkin näyttivät olevan ties missä. Todella jäätävän kangistava kokemus kramppeineen ja valvomisineen.

  3. Moikka!
    Telelnorin Mobiilidata 6 euroa/vrk kuullostaa hyvältä.
    Mistä sellaisen kortin saa Norjassa hankittua? Pitääkö olla joku erikoistliike vai ihan vaan joku huoltsikka?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *