Otres Beach

Otres-ranta, Sihanoukville ja Kep, Kambodza

Otres Beach, Sihanoukville, Kambodza

Serendipity-rannalta etelään päin löytyy Otres-ranta. Otres 1:lle on Serendipityltä matkaa 6 km ja Otres 2:lle 9 km.

Otres Beach, Sihanoukville, Kambodza

Nämä kaksi ensimmäistä kuvaa ovat Otres 1 -rannalta Indigo-baarin luota, jossa Happy Hour -hanaolut maksoi 0,50 USD.

Otres Beach, Sihanoukville, Kambodza

Kävin tässä Otres 1:n ja Otres 2:n välillä uimassa. Ranta on erittäin loiva, joten uimasyvyyteen riittää kahlaamista. Se on tietysti huono asia, koska rannalle jäänyt reppu on varkaille sitä houkuttelevampi mitä kauempana uimari on.

Ranta olisi soveltunut myös avojaloin juoksuun.

Otres Beach, Sihanoukville, Kambodza

Tällaista rauhallista rantaa oli pari-kolme kilometriä. Otres Beach valittiin sijalle 10 Tripadvisorin vuoden 2015 Parhaat 25 rantaa Aasiassa -äänestyksessä.

Otres Beach, Sihanoukville, Kambodza

Punainen hiekkatie tuo mieleeni Afrikan.Otres Beach, Sihanoukville, Kambodza

Näkymä Otres 2:n lopusta.

Kävin Otres 2:n Sam’s Restaurant & Bungalowissa syömässä yllättävän maukkaat kanavartaat. Palvelusta en voi antaa täysiä pisteitä. Tilasin 1,5 litran vesipullon, mutta lasia ei tuotu, joten pyysin sellaista. Eipä sitä lasia tullut siltikään, pullon suusta oli juotava.

Olin liikeellä vuokrapolkupyörällä ja 18 km matka 30 asteen helteessä tuntui raskaalta. Hotellille saavuttuani minun piti poikkeuksesti ottaa päiväunet.

Skootteria en vuokrannut Sihanoukvillessä. Näytti, että poliisi sakotti skootterilla ajajia tiuhaan tahtiin liikenneympyrässä. Syy sakottamiseen löytyy tarvittaessa aina, koska Kambodzassa ajaettaessa pitäisi olla paikallinen ajokortti, jota tavallisella turistilla ei ole.

Täällä muuten ajellaan yllättävän hyvillä autoilla, vaikka joiltakin osin maa on kehityksessä 50 vuotta jäljellä. Liikenteessä näkyy paljon Lexuksen maastureita ja Toyotan Camrya ja Priusta.

Kep

Tein Kepissä yhden yön pysähdyksen matkalla kohti Vietnamin rajaa ja Phu Quocin saarta, jossa tätä kirjoittelen.Sihanoukvillen ja Kepin välinen tilausajobussi ajeli paikallisbussin tapaan eli se tungettiin törkeän täyteen matkustajia. Kun istuimia oli neljä vierekkäin, niillä oli silti istuttava viisi. Bussi pysähteli jatkuvasti ja matkaan kului yli neljä tuntia ilmoitetun 2,5 tunnin sijaan.

Kep, Kambodza

Olin bussissa ainoa matkustaja Kepiin, joten Kepin risteyksessä minut heitettiin mopotaksin kyytiin. Muutaman sadan metrin jälkeen skootteri kurvasi korjaamolle paikkauttamaan takarengasta.

Korjausoperaation jälkeen minut vietiin väärään hotelliin…

Kep, Kambodza

Pääsin aitiopaikalta seuramaan myös kuinka huolellista työtä pikkupoika teki skootterin pesussa.

Kep, Kambodza

Näkymä Kepin uimarannan luota. Kepissä ei ollut kaupunkikeskustaa tämän kummempaa jos ei rapumarkkinoita lasketa.

Kep, Kambodza

Kepin uimarannalla oli naispatsas.

Kep, Kambodza

Kepin auringonlasku.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Yksi kommentti

  1. ”Olin bussissa ainoa matkustaja Kepiin”

    Ei sitä heti uskoisi että paikallisbussissa jossain in-the-middle-of-nowhere-in-the-far-east ainut matkustaja on Napapiiriltä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *