Matkamessut 2012

Reissuesan matkablogi arpoo kaksi pääsylippua vuoden 2023 matkamessuille

Arvon kaksi lippua vuoden 2023 matkamessuille ti 17.1.2023 eli osallistumisaikaa arvontaan on viikko.

Matkamessut 2023 eli Matka Nordic Travel Fair.
Matkamessut 2023 eli Matka 2023 eli Matka Nordic Travel Fair Helsingin messukeskuksessa, tägeinä #Matkamessut, #Matka2023 ja #MatkaTravelFair.

Matkamessut pidettiin viimeksi kolme vuotta sitten vuonna 2020. Vuoden 2021 ja 2022 matkamessut peruttiin koronan vuoksi.

Vuonna 2023 matkamessuilla on yli 850 näytteilleasettajaa lähes 70 maasta, ja partnerimaa on Kreikka.

Matkamessuilla tuodaan esiin Kreikan rikas historia antiikin kohteista luostareihin ja perinteisiin kreikkalaisiin kyliin. Myös maan monipuolinen luonto tulee esille upeine luontokohteineen ja aktiviteetteineen, unohtamatta kreikkalaista ruokakulttuuria.

Matkamessujen 2023 ohjelmasta voisin käydä perjantaina kuuntelemassa Visit Estoniaa Viron luontoretkistä ja Veera Biancaa urasta matkailuvaikuttajana.

Jos jaksaisinn raahautua paikalle vielä lauantainakin, voisin käydä kuuntelemassa esimerkiksi Antti Heliniä Thaimaan matkailusta, Espanjan matkailutoimistoa Camino de Santiagosta ja Henna Mikkilää Tallinnasta.

Matkamessut 2020 ja Thaimaan matkailu. Suvin matkassa -blogin Suvi (toinen oikealta) esiintyy vuoden 2023 matkamessuilla pe klo 16 aiheenaan risteily Välimerellä.

Osallistuminen messulippuarvontaan

Olen mukana vuoden 2023 matkamessuilla akkreditoituna somevaikuttajana, ja sain siinä ominaisuudessa arvottavaksi kaksi pääsylippua. Messulippu maksaa 18 euroa netistä ostettuna.Arvottava pääsylippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn matkamessujen aikana pe-su 20-22.1.2023, samalla lipulla pääsee matkamessujen lisäksi myös Caravan ja Lomakoti -2nd Home -messuille. Arvon liput erikseen eli arvonnan kaksi voittajaa saavat molemmat yhden lipun.

Osallistu arvontaan kommentoimalla alle minkälaisia matkasuunnitelmia sinulla on vuodelle 2023. Ilmoitan arvonnan tulokset kommenteissa ja lähetän liput voittajille sähköpostilla.

Indonesian osasto matkamessuilla
Indonesian osasto vuoden 2020 matkamessuilla.

PS. Myös muissa matkablogeissa on nyt matkamessulippujen arvontoja.

Päivitys ti 17.1.2023 klo 20.50: arvonnan tulokset

Reissuesan matkablogin matkamessulippuarvonnassa voittivat numerot 7 ja 13 eli Tina K ja Jyrki. Voittajien liput on lähetetty sähköpostilla. Onnea voittajille ja kiitoksia kaikille arvontaan osallistuneille.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

27 kommenttia

 1. Viinimatka lokakuussa Portugaliin se olisi viimeinkin toteutumassa.

 2. Huhtikuussa vuosipäivämatkalle kahden kesken ilman lapsia, vain kohde puuttuu!

 3. Kesällä ois ajatus seilata Tukholmaan (junnu haluaa huvipuistoon) ja jossain vaiheessa vuotta pitäisi myös piipahtaa Ranskassa, Antibesin tienoilla sukuloimassa. Kotimaassa suunnitelmissa Turun kaupunkiloma ja Ouluun ois kiva ehtiä kesälomalla

 4. Kreikassa olisi tarkoitus käydä Kreetalla, kun saarihyppelyä ei enää kai kukaan järjestä?🇬🇷
  Myöskin Las Palmas pitäisi käydä tarkistamassa.🇲🇩

 5. Meillä olisi tarkoitus reissata ainakin Walesiin ja Kap Verdelle tämän vuoden. Haaveissa olisi myös risteily, kylpyläloma sekä jokin lyhyt kotimaan reissu!

 6. No Thaimaa on mielessä, matkalle yritän helmikuun lopussa.

 7. Kaksostyttöjeni kaa Ahvenanmaalle ja Tukholmaan. Aikuisten matka vaikka Espanjan Alicanteen. 🍀

 8. Roomaan ainakin pitkästä aikaa, Sisilia pitäisi nähdä myös

 9. Loppuvuonna johonkin kaukomaille, esim. Sri Lankaan koko perheen kanssa – juhlistamaan samalla mieheni nelikymppisiä.

 10. Matkoja tulee tehtyä niin pyörällä (turun saaristot!), autolla lappiin kuin lentäen johonkin rantalomakohteeseen, sen osalta vielä tarkemmin päättämättä.

 11. Lappiin kevään aikana pari kertaa ja syksyllä ruskan aikaan. Jokin kiva kaupunkikohde kesällä..ehkäpä Lissabon.

 12. Kaupunkireissu Eurooppaan siintää suunnitelmissa, kaupunkia vain vielä arvotaan. Seikkailut Suomen kansallispuistoissa myös toivottavasti saavat jatkoa.

 13. Kaupunkiloma kesällä, kohde vielä auki. Messuille kohdevinkkejä katsomaan.

 14. Venetsiaan miehen kanssa kahdestaan juhlistamaan 20v vuosipäiväämme🥰

 15. Rooma on vielä koluamatta, joten tämä epäkohta olisi hoidettava kuntoon. Haaveilen myös Afrikkaan suuntautuvasta reissusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *