koh phangan

Koh Phangan: Bottle Beach, Thong Nai Pan ja Hat Rin 9-12.9.09

Bottle Beach eli Haad Khuat (kuva yllä) on Phanganin pohjoisin ranta ja niin hankalan tien takana, että sinne yleensä kuljetaan veneellä. Taksivene yhdelle olisi maksanut 8 e, joten jäin odottelemaan muita. Vajaan tunnin kuluttua tuli kaksi muutakin Bottle Beachille pyrkivää ja taksimaksu putosi 3 euroon.

Bottle Beachin uimaranta oli hyvä, vesi oli kirkasta ja syvää, hiekkapohja, rannalla palmujen katvetta tarjolla. Yötä olin siistissä Smile-bungalowissa (6 e). Syrjäisellä rannalla netti (mokkula) ei oikein toiminut, kenttä oli heikko.

Jatkoyhteydet veneellä Thong Nai Pan -rannalle (kuva yllä) olivat epävarmat ja kalliit, joten päädyin patikoimaan vain maastoautolla ajettavaa vuorten yli kulkevaa pikkutietä. Jalat oli hyytyä hurjissa nousuissa ja hiki virtasi niin, että piti ottaa repusta T-paita, jolla kävellessä kuivailla silmiin valuvaa hikeä. Matkaan meni jotakuinkin tunti.

Thong Nai Pan Nok -rannalla LP:ssä mainittu Star Bungalows pyysi 10 e, joten etsiskelin kyselemällä halvemman Sandee Bungalowin, 6 e. Pesetin vaatteet, vajaat 2 kg (2 e), ja Niken tekninen T-paita jäi sille tielle – pesijä vakuutti, että ei ole kadottanut mitään.

Neljännen yön Koh Phanganilla olin suositulla bilerannalla (täydenkuun juhliin osallistuu jopa kymmeniä tuhansia) Hat Rin Nokilla (kuva yllä). Paradise Bungalows (7 e) otti päähän sananmukaisesti ja neljä kertaa – kylpyhuoneen ovi oli liian matala.

reissuesan valokuvagalleria – Thaimaa 30.8.09 –Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *