Lamai Beach, Koh Samui

Koh Samui 12-20.9.09

Tulin Samuille Phanganilta viime lauantaina hitaalla Royal Cruisella, hauska nimi sikäli että alus oli kovinkin kulahtanut. 15 km matka Had Rin -rannalta Big Buddha -rannalle kesti 50 min (4 e). Ajoin jaetulla taksilla Chaweng -rannan keskustaan (2 e).

Etsiskelin majapaikkaa pääkadun varrelta kyselemällä ja löytyihän budjettimatkailijalle sopivia paikkoja myös kalliilta Chawengilta. Olin eka yön Chavin Condotelissa (6 e), mutta toiseksi yöksi Chawengilla muutin Moby Dick -majataloon, koska se mainosti ilmaista wlania. Tuuletinhuone maksoi 8 e ja langaton netti toimi todella hitaasti, mobiilidatalla surffaili paljon nopeammin. Kysyin myös (LP:nkin mainitsemasta) Wave Samuista ja sen viereisestä majatalosta, joissa mainostettiin wlania, ja niissä tuuletinhuone olisi maksanut 10 e.

Kahden Chawengin-yön jälkeen siirryin (lavataksi 1,20 e) Lamaille, joka on toiseksi suosituin Samuin rannoista Chawengin jälkeen. Kysyin muutamasta paikasta ja olin lopulta koko viikon Best Resortin Guesthouse-tuuletinhuoneessa – 6 e/yö – hyvän uima-altaan vuoksi ei kannattanut vaihtaa muualle.

Lamain rannalla tein ensimmäisen juoksulenkin juosten avojaloin rantaviivaa. Itse juoksu sujuikin yllättävän hyvin, mutta juoksun jälkeen päätin pulahtaa uimassa ja silmälasit hukkuivat. Uusi resepti oli mukana kun reissulla oli tarkoitus jossain vaiheessa hankkia uudet lasit ja tilasin ensimmäiset moniteholasini Top Charoenilta.

Perjantain vastaisena yönä iski korvatulehdus enkä kivun vuoksi saanut nukuttua kuin pari tuntia. Klo 4 yöllä kävin toteamassa, että lähistön apteekit ovat kiinni. Päivällä sain ostettua apteekista antibioottikuurin (ilman lääkärissäkäyntiä) ja kipulääkettä. Ostin myös silikonikorvatulpat korvien suojaamiseksi vedeltä jatkossa.

Perjantaina tein puolipäiväretken minibussilla Samuin tärkeimpiin nähtävyyksiin, kuvia löytyy valokuvagalleriasta.reissuesan valokuvagalleria – Thaimaa 30.8.09 –

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *