langawi

Langkawilta lautalla Pulau Penangiin 30.9.09

Pyysin taksinkuljettajaa viemään halpaan hotelliin Langkawin Kuah Townissa ja päädyin yöpymään kaksi yötä Motel Sri Manisissa, ilmastoitu huone maksoi 10 e. Langkawin kiinnostavimmaksi nähtävyydeksi arvioimani Cable Car eli vuorille nouseva kaapelivaunu oli juuri edellisenä päivänä laitettu vuosihuoltoon kun sinne saavuin. Kävin sitten paremman puutteessa Seven Falls -vesiputousta katsomassa. Kapusin ylhäälle asti ja totesin iltalenkin taas tarpeettomaksi.

Meno lautalla Langkawilta Pulau Penangiin kesti 2,5 tuntia (jos aikataulu piti, ei ollut kelloa) ja maksoi 12 e. Langkawilla on tuullut melkoisesti ja merenkäynti aiheutti runsastakin keinuntaa aluksella, mutta vältyin jotenkuten merisairaudelta kun lopetin lukemisen. Asetuin asumaan Pulau Penangin (Pinang) pääkaupungin George Townin Chinatowniin.

Penangin suosituimpaan rantakohteeseen eli Batu Ferringgiin on George Townista 14 km ja olen kulkenut sinne bussilla, matkaan menee 40 min. Rannalla harrastetaan ratsastusta ja mönkijöitä vesiskoottereiden ja liitovarjoilun lisäksi. Eka kerralla minua ei päästetty bussiin, koska minulla ei ollut antaa tasarahaa 2,70 ringittiä.

Kävin Penang Hillillä katsomassa pilvenpiirtäjiä yläviistosta. Vaijerijuna käytti 700 m nousuun 25 min. Ilma ei ollut oikein kirkas, mutta ylhäällä oli mukava toissapäivänä ostettua Panasonic TZ7:ä testailla.

Eilen illalla kävin katsomassa Cathay Cineplexissä jännityselokuvan A Perfect Getaway. Jännitys alkoi vasta loppupuolella leffaa, mutta ei se mitään, Hawaijin upeita maisemia kelpasi katsoa (1,60 e).

McDonald’s-indeksillä mitattuna Malesia on yksi halvimpia maita. Myös Thaimaahan verrattuna McDonalds ja KFC ovat halvempia, molemmissa saa kunnon aterian kahdella eurolla.reissuesan valokuvagalleria – Malesia 25.9.09 – 20.10.09

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *